Segítségre van szükségem (beszélgetés)
Ezt most találtam. Ha van ilyen lehetőség kihasználnám, végül is te tényleg nehéz helyzetben vagy.
Önkormányzathoz be kell adni többféle támogatásra kérvényeket mint pl:lakásfenntartási támogatás, rendkívüli segély , egyszeri segély stb.18000 ft-ra szociális étkeztetést is tudsz igénybe venni.
Meg lehet keresni családsegítő szolgálatot, szokott lenni csomag osztás, ruha osztás illetve valamilyen karitasz csoportot is.
A múltkori segítségkérő nem volt leszázalékolt. Ha jól emlékszem a vendéglátásban keresett munkát.
06.13. óta nem írt semmit abba a fórumba.
A szegénység nem szégyen (nem a te szégyened), ha hajlandó az ember maga is tenni ellene.
A regisztrációkor a saját hivatalos neveden regisztráltál? Mert ha nem, akkor ki ismerne itt fel, mint pl. Ági1023 vagy Napocska55?
Nehéz mit írni. :(
Remélem nagyon hamar rendeződik az életed.
Helyedben megkeresném azokat a lehetőségeket, ahonnan némi támogatást nyújtanak. (nem a Hoxára gondolok itt)
Önkormányzat, vöröskereszt...
Szeretném elkerülni azt, hogy valaki "megismerjen", elég szégyen így is....
Természetesen privátban válaszolok minden felmerülő kérdésre.
Mégis mit vársz?
Talán nem név nélkül kellene fórumokat indítani.
Ez egy kicsit hosszú lesz.
Nagyon rossz helyzetbe kerültem a covid miatt. Betegségem miatt itthonról dolgoztam ismerősöm cégénél irodai munkát. Jött a járvány, a cégnek már nem ment úgy, és felmondott nekem ismerősöm.
A tartalékaimat feléltem, lassan ételre sincs pénzem. Nem ültem itthon tétlenül, beadtam minden helyre a jelentkezésemet ami a tudásomnak és kvalitásomnak megfelel, visszajelzéseket nem kaptam azóta se. Fizikai munkát sajnos nem végezhetek, 54%-os egészségkárosodásom van.
Próbáltam beszélni ismerősökkel, hogy hátha tudnának segíteni valami módon, de zárt ajtókba futottam.
Fogalmam sincs mit tehetnék, már az öngyilkosság gondolata is kerget. Nagyon el vagyok keseredve :(
Kérem, az ítélkező és bántó kommenteket most mellőzzék, elég szégyen ez nekem, és jólesik kicsit kiadni magamból :(
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.