Segítségre lenne szükségem IKEA minőségű fa szekrénnyel kapcsolatban (beszélgetős fórum)
4. hungarita
2014. nov. 9. 15:57
Koszonom a tippeket, meg fogom probalni... aposom ragasztozni akarja de az o otletei altalaban nem szoktak bejonni... (persze o sosem latja be, ha valami nem sikerul neki)
En is gondoltam ra hogy uj lyukakat csinalni de annyira gyenge ez a fa, hogy felek csak rontanank a helyzeten...
3. emi75 (válaszként erre: 1. - Hungarita)
2014. nov. 9. 12:25
egyetértek az előttem szólóval, aztán még lehet próbálni egyel nagyobb csavart is, ha bemegy a fém részbe, illetve lehet arrébb tenni a lyukat az ajtón és szekrényen is, bár ez melósabb.
A fatapasz jó szokott lenni, meg a gyufaszál is, ahogy már írták is. vagy beletörni egy fadarabot a lyukba, mint egy fatiplit.
2. yuppita (válaszként erre: 1. - Hungarita)
2014. nov. 9. 11:46
gyerekre rá ne essen úgy oldjátok meg, van fatapasz, meg gyufaszálat is szoktak tömni a lyukba kis faragasztóval, de nehogy kiessen
1. hungarita
2014. nov. 9. 11:27
Vettem egy ket ajtos olcso hasznalt szekrenyt... ossze volt szerelve de le kellett szerelni az ajtokat, csak ugy tudtuk felcipelni a 4.emeletre. A problema az, hogy a lyukak tul nagyok lettek, kijon az ajto a csavarokkal eggyutt a szekreny oldalabol... mit lehetbe ezzel kezdeni, a lyukakat mivel lehetne" betomni" vagy beszukiteni?
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?