PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá? (beszélgetős fórum)
Na, hát megvan! Szinte ciki bevallalni, de mentségemre legyen, hogy egy mukkal sem említi az elemeket a doboz. Az adapter, ami hozzá van és azt hittem, hogy töltő, azt csak a PS gépbe kell dugni, az érzékeli a kontrollert. Maga a kontroller elemekkel működik. Már úgy voltam vele, hogy ha törik, ha nem de kinyitom a kütyüt.... És megtaláltam az elemek helyét. De az azért megnyugtat, hogy akiktől e-mailes segítséget kértem, azok sem szúrták ki egyből, hogy elemes a dolog. :)
Köszi mindenkinek a segítséget!
Köszi, de aranyos vagy! :)
Én is napok óta bűvölöm a képeket, de semmi. Komolyan mondom, semmi felpattintható nincs rajta. Hamarosan megyek arra a helyre, ahol vettem... Kíváncsi vagyok, hogy ott meg tudják-e mondani. Köszi a segítséget.
Felhívtam a szervizt, amit belinkeltem.
A fiatalember a szemét is kinézte, az a tippje, hogy a ki-be kapcsoló gombnál esetleg felpattintható egy apró fedél.
Náluk nincs ez a típus, ő is csak képeket tudott nézni.
Kisfiamnak egy vezeték nélküli kontrollert hozott a Jézuska. Nagyon bénák vagyunk, mert egyszerűen nem jövünk rá, hogyan kell tölteni. Van hozzá egy USB-s töltő, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hová kell csatlakoztatni. Valószínűleg elég ciki kérdés, de bevallom, nem tudok megbírkózni a feladattal. Nem a gépbe nem tudom bedugni, hanem magába az kontrollerbe. A neten sem találom.
Ha valaki ért hozzá, akkor privátban megirnám a típusát, és hátha kapok valami jó tanácsot. Vagy ide is mehet vajon a kontroller típusa?
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?