Hogy lehet a szőnyeget tisztítani? (tudásbázis)
Én szőnyeg és kárpittisztító habot használok.
Kiszed mindent és büdös sem marad.
Nem, nem beszéli be magának, ha valaki belép a szobába, és érzi ő is... De köszönöm a véleményt.
Elköltözni nem szeretnék, kivágni azt a részt meg főleg, mert ez egy albérlet.
Rossmann-ban találtam egy szőnyegtisztítót, azzal próbálkozom, idáig ez a legjobb.
Ha ennyi mindennel átment már azon a szerencsétlen foltom és még mindig érzi a szagát, akkor már a felét bebeszéli magának.
Egyelőre a kanapét félre kelleme húzni, ebben a melegben hadd szellőzzön a folt vagy a helye vagy a szag forrása.
Kanapé alatt: ha semmi más nem használ, akkor ollóval. Hogy ne legyen lyuk, szabj be a helyébe valami egyéb posztó anyagból, hasonlóból egy db-ot. A kanapé úgyis takarja, és ha majd egyszer valamiko lesz szőnyegcsere, akkor eltűnik a toldás.
De így legalább eltűnik a szag forrása.
Költözz el 😂
Mivel tejes cucc volt, esélytelen a dolog, ott már kis mikroorgazmusok vannak, és szinte biztos, hogy ezek nem azok az orgazmusok, amikkel élni szeretnél 😂
Írta, hogy mosószerrel, szappannal, szőnyegtisztítóval már végigment rajta, tehát a kakaó már eltűnt, csak a szaga maradt:
Égett zsírszagnál, dohányfüstnél, hasonlóknál ha kis pohárba teszek ecetet, és ott hagyom az asztalon, néhány óra alatt kitisztítja a levegőt.
Egy próbát ez is megér. :))
Köszönöm. :)
Akkor már csak egy porszívó kell... :)
Szódabikarbóna, amit rászórsz, majd bő vizes ronggyal beledörgölsz.
Száradás után felporszívózod.
Adott egy szoba, padlószőnyeggel, amit nem lehet/nem szeretnék felszedni.
Egy véletlen baleset folytán kakaó folyt rá, egy kanapé alá, amiről az illetékes elfelejtett szólni... Mire kiderült, már késő volt.
A napokban próbálkoztam mosószerrel, szappannal, szőnyegtisztítóval, hogy eltüntessem a szagot, de nem sikerült.
Van valakinek valami - bármi - használható praktikája?
További ajánlott fórumok:
- Hasított bőr "cowboy kalapot" hogyan lehetne tisztítani? Tudom, tisztítóban, de otthon valami tuti ötlet?
- Hogy lehet a gyógyfürdő vízében besárgult ezüstnyakláncot tisztítani?
- Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az lcd tv képernyőjét mivel lehet tisztítani? Valami folyadékra gondolok!
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?
- Tudja valaki, hogy mivel és hogyan lehet tísztítani a fürdőkád fuvókáit?
- Padlószőnyeget szeretnék tisztítani, gép nélkül hogyan lehet?