Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Segítség! Most vettem észre, hogy a hajas fejbőr és a homlokom között fehér szabálytalan alakú foltok vannak. Festékhiány fórum
Segítség! Most vettem észre, hogy a hajas fejbőr és a homlokom között fehér szabálytalan alakú foltok vannak. Festékhiány (beszélgetés)
szia! nekem is van ilyen, szemöldök fölött és halántékon is kijöttek a foltok, de csak nyáron, erős fény hatására. amióta használok egy bizonyos sunblock-krémet, nem jönnek ki a foltok:)
Szia. Kézfejen van pár pötty, se ezek már évek óta ott vannak, nem nőnek, igazából nem is foglalkoztam velük. Most ami igazán megrémített az arcom. szemkörnyéken és könyököm még nincs.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.