A hajas fejbőr túlzottan bent van a homlokom közepén.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
6. l.luiselotte
2022. szept. 16. 19:00
Fru fru hogy állna ? állitólag az lesz a divat, nekem egész életemben frufrum volt ( kleopátra ) és szeretem.
5. Channa*
2022. szept. 16. 17:45
Epiláld le!
vágd rövidebbre, majd menj rá epilátorral.
2022. szept. 16. 15:54
Keress egy hozzáértő fodrászt, ő megmondja mit lehet vele tenni!
3. Mimóza07
2022. szept. 16. 13:06
En most levágattam a hajam, felhosszúra, bobosra mert jó hosszú hajam volt, aztan mindig lófarokban hordtam. Még néha estere se bontottam ki. Egy idő utan elkezdett rendesen fájni a hajtövem. Meg a halántéknal elkezdtem felfele kopaszodni. Most mar nem latszik, nem is hullik úgy, mondjuk ricinusolajjal is kenem. Szerintem ha elmennél egy fodraszhoz, az tudna olyan frizurat csinalni neked, ami előnyös szamodra. ;)
2. Alnisa
2022. szept. 16. 11:48
Kinek mid adott a genetika. Nekem meg magas homlokom van, de nem tetszik a frufru, így nem is hordok. Fogadd el magad és hordj olyan hajat ami tetszik!
2022. szept. 16. 11:48
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, túlzottan igényelem az édességet!? Valóban a KRÓM a legjobb módszer?
- Milyen hatásos fitness videót ajánlanátok, ami nem pörgeti fel túlzottan a pulzust?
- Miért fáj a homlokom, ha köhögök?
- Segítség! Most vettem észre, hogy a hajas fejbőr és a homlokom között fehér szabálytalan alakú foltok vannak. Festékhiány
- A homlokom közepén van egy vérhólyag. Vagyis úgy néz ki, mint egy vérhólyag, de nem úgy viselkedik. Mi lehet ez?
- Nektek mi a véleményetek a reklámokról, szerintetek nem agresszívek túlzottan?