Segítség! A metszőfogaim éleinek töredezését mivel lehet korrigálni? (tudásbázis kérdés)
Az enyém metszőfog.
Az azért más.
Azt látni.
OK
Köszönöm!
Hát én csak a saját tapasztalatomra tudok hivatkozni. Egy fogat soha nem szabad és nem is érdemes elhanyagolni. Látod a főnököd is elment fogorvoshoz...
( ha még nem láttad egyszer nézd meg, csúcs egy film)
Nem láttam.
Lehet... :-)
Ő nagyon ért ilyenekhez, sokat járt fogorvoshoz és a szemét is megműttette.
Biztos Béla... (láttad a Legány anyát?)
Gondolom nem akarta, hogy esetleg kivegyél egy napot a fogorvos miatt.
Van, az enyém ilyen! :-)
Bár én sok dokihoz elmentem mire megtaláltam a mostanit. Mert volt aki kiakarta húzgálni a fogaimat. De ez egy létező eljárás szerintemmás doki is így csinálja.
Korona nélkül?
Azért azt is leírom, hogy ezt felső perspektívából fotóztam, amiből sokkal jobban látni.
Szemből nem feltűnő ennyire.
Elmegyek én ezzel fogorvoshoz, de főnöknőm azt mondta nem menjek.
Kicsit abban is bízok, hogy olvassa majd egy szakember, csináltam egy fogas naplót is, amibe fotót tettem, hogy néz ki.
Köszönöm mindenki jótanácsát!
Mivel elmondásod szerint még nagy darab nem tört le a fogadból, szerintem ez lehetne rá a megoldás - de úgyis a doki dönti el, hogy lehet-e vagy sem. Sajnos én lekéstem róla. DE neked még sikerülhet, ha a doki is rábólint, hogy igen, úgy látja ez egy jó megoldás. DE ha mielőbb nem oldódik meg ez a jellegű probléma - sajna - egyre rosszabb lesz, az esélyed pedig csökken.
Úgy hogy hajrá! :)
Köszi.
Nem szeretnéék néhány mm miatt koronát.
További ajánlott fórumok:
- Szemműtéttel közel és távollátást is lehet korrigálni?
- Szombaton csináltattam műkörmöt először. Azt hiszem zselés tippes..hogy tudnám korrigálni ha berepedezett és letört?
- Gyökértömés után még mindig érzékeny a metszőfogam. Járt valaki hasonlóan?
- Öt és féléves kislányomnak még tejfoga van, és a metszőfoga mögött jött ki a csontfoga. Ilyenkor mi a teendő?
- Letört felső maradandó metszőfog 8 éves gyermeknél, ilyenkor mit tudnak tenni?
- Lehetséges az, hogy a tartós szempillafestés a szempillák kóros töredezését okozza?