Lehetséges az, hogy a tartós szempillafestés a szempillák kóros töredezését okozza? (tudásbázis kérdés)
Bizony, hiszen több fajta vegyi anyagot is tartalmaz, maga a festék, és persze a színfixáló is. Hiszen valamitől tartós. Mindenképpen beszéld meg a kozmetikusoddal, és keressetek más megoldást, vagy másik fajta szempillafestéket. Amíg nem lesz szép a szempillád, nem lesz egészséges, addig tudom ajánlani a műszempillát. Vigyázat, van akinek ez sem jó, károsítja a meglévő szempillát, hiszen nem vagyunk egyformák.
Kívánom, hogy minél előbb jöjjenek rendbe a pilláid!
Ja, én nem szempillaspirált használok, tartósban még nem volt részem. Mennyibe kerül egy olyan?
Köszi!
Nem hinném. Én régóta festem, de ilyet még nem tapasztaltam, és nem is hallottam.
A szemöldököt viszont óvatosan kell szedegetni, mert egyszer csak "elfelejt" visszanőni.
szerintem ez valami tápanyag v vitaminhiánytól lehet.
mindenesetre próbáld meg estére bekenni olívaolajjal, annak segítenie kell a kondícionálásban.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?