Segítsééég!Tegnap volt hőillesztésem, és csomóban hullik a hajam. Mit tegyek? (tudásbázis)
Akkor holnap sürgősen tedd fel neki a kérdést!
De sajnos tartok tőle, hogy ahogy itt többen is írták te hibázhattál.
Már tegnap is hullott, rögtön a művelet után is?
Minek mostad meg? Szerintem ott érte valami baj. Szárítottad is hajszárítóval, mert akkor megolvasztottad a ragasztót, esetleg ha vasaltad akkor pedig tuti.
Egyébként attól, hogy az a fodrász most nem dolgozik aki csinálta, gondolom a fodrászatban van még valaki aki tud segíteni. Ha számlád van onnan, akkor igazolni is tudod, hogy tegnap ott voltál.
Először is nem kellett volna rögtön megmosni. Mivel mostad? Lehet, hogy a samponban van olyan anyag ami oldja a keratint.
Hívd fel a fodrászt aki csinálta és menj vissza hozzá mielőtt teljesen kopasz leszel, lehet, hogy nem bírja a hajad ezt az eljárást. Csináltatok próbát?
Normális lenne az,hogy minden egyes fésővonás,a leggyengédebb is kihúz egy nagy adag hajat?Megmostam,néhány keraztinos cafat is kijött.De nem egyben keratinos tincs,csak egy része egy keratinos tincsnek.
Ha fésülöm meg hullik,de nem néhány szál.
További ajánlott fórumok:
- Hajhosszabbítás hőillesztéssel...segítség!
- Mitől hullik a hőillesztett póthaj?
- Szolnoki bababörze!!!! segítseééééég!!!!!
- Tud valaki Miskolcon valakit, aki hőillesztéssel foglalkozik jó árban?
- Mit gondoltok 70 hőillesztéssel felrakott 55 cm-es 100 g hajért jó ár? Az árban benne van a felrakás is.
- Tegnap lettem feketéből barna, le lett szivatva a hajam de semmi baja. :) Rakatok póthajat is majd mit gondoltok a hőillesztésről?