Szolnoki bababörze!!!! segítseééééég!!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Hallottátok???
SZOLNOKON 2011.03.06-án 9-12óráig BABABÖRZE és 14-17 óráig FELNŐTTBÖRZE lesz a Sipos Orbán Szakiskola és Kollégiumban (Gyermekváros út 1.)
A díjtalan belépés mellett ingyenes Baba-Mama programokkal várják az érdeklődőket!
Sziasztok!Szolnok-Szandaszőlői részén 2010.09.19-én 9-12óráig ismét megrendezésre kerül a BABA-MAMA BÖRZE a Művelődési Házban ( Gorkij utca 32.)
A vásárlóknak a belépés ingyenes!
A gyermekeknek ingyenes filmvetítéssel kedveskedünk!
Ha egy színvonalas és igazán jó Bababörzén szeretnél olcsón és jót vásárolni itt a helyed!!!
Szeretettel várunk! a szervezők
sziasztok!
ha esetleg valakinek sikerült április 18-ra a szolnoki széchenyi gimiben lévő bababörzére jegyet kapni, és hajlandó lenne maga mellé venni, úgy hogy fizetem a jegyének a felét vagy akár az egészet, az írjon már plz. annyira szükségem lenne a pénzre és mikor fölhívtam azt mondta a nő, hogy sajna minden jegy elkelt. pedig nekem a földön is jólett volna. szóval légyszi segítsetek, mert most nagyon-nagyon szarul állok, és nagyon kéne a pénzecske.
köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Mikor lesz a BNV-n bababörze?
- Mi a különbség a bababörze és a babaexpó között?
- Pécsiek! Szeretnék kimenni bababörzére árulni. Hogy működik, hányra érdemes menni?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?
- Egri bababörzére *társat*keresek!!!