Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni? fórum

Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni? (tudásbázis)

7. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:41
Nem sosem, bölcsességfogat operáltak ki, nem volt semmi bajom egyiknél sem
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Liliom10)
ma 18:22

De ilyenkor, vagy minden bajnal szolunk, es az orvos tudja mit kell tenni.

Ezek csak fogak. Nem a belsoszerveid.

Amugy csak tippelek, de a potlasra is van terv. Nem?

5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:44
Hogy rosszul lesz- e valaki, az nem függ attól, hogy melyik fogát húzzák ki. Ne menj éhesen ! Volt, hogy nekem 2 injekció kellett, mert az első nem hatott eléggé, és kezdtem remegni. Gyorsan kértem cukros vizet, és semmi bajom nem lett.( Én nem mentem éhesen, de sokat kellett várni, és kíürült a gyomrom, mire sorra kerültem.)
ma 17:15

Minden gyogyszernek, beavatkozasnak lehet mellekhatasa. Nekem az elozo nyaron a fel fejem felpuffadt egy orrcsepptol, amit mas millioan hasznalnak, es a ritka reakciokhoz volt sorolva.

Tobb tejfogam kellet kihuzni, ket allandot a szabalyzashoz, mind a 4 bolcsessegfogam eltavolitva, egynel szajzaram lett, de az sem orvosi hiba volt. Ahogy a csont meg az idegek nottek, ilyen volt.

7-szer voltam teljes altatasban teljes altatasban, voltam varrasnal helyi erzestelenitessel is tobbszor, es valamikor ejjel a gyakornokok altal.

Nem azert jarnak annyi ideig az egyetemre az orvosok, mert a malna lekvart vagy a soufflet tokeletesitik. Ha baj lenne, tudjak, mit kell tenni.

Nem kell bekaksizni

3. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:14
Nem hinném, hogy más összetevőjű injekciót adnak be különböző területekre. Én kaptam már több helyre, elől, hátul, szájpadlásba is, de mindig azt a lidokainost. Ha arra allergiás vagy, akkor forulhat elő, hosz rosszul leszel. De ezt előtte megkérdezik, hogy van-e allergiád.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:00
Még nem hallottam ilyenről, de előfordulhat néhány emberrel.

Sziasztok.

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.

Alsó hátsó, 5-6-7 es fog eltávolítása előtt állok.

Azt hallottam,hogy alsó, hátsó fogak húzása előtt beadott injekciótól rosszul lehet lenni, el is lehet tőle ájulni stb..?

Ezt fogorvos mondta, de nem fejtette ki, hogy miért. 😯

Hallottatok már ilyenről?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook