Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni? (tudásbázis)
De ilyenkor, vagy minden bajnal szolunk, es az orvos tudja mit kell tenni.
Ezek csak fogak. Nem a belsoszerveid.
Amugy csak tippelek, de a potlasra is van terv. Nem?
Minden gyogyszernek, beavatkozasnak lehet mellekhatasa. Nekem az elozo nyaron a fel fejem felpuffadt egy orrcsepptol, amit mas millioan hasznalnak, es a ritka reakciokhoz volt sorolva.
Tobb tejfogam kellet kihuzni, ket allandot a szabalyzashoz, mind a 4 bolcsessegfogam eltavolitva, egynel szajzaram lett, de az sem orvosi hiba volt. Ahogy a csont meg az idegek nottek, ilyen volt.
7-szer voltam teljes altatasban teljes altatasban, voltam varrasnal helyi erzestelenitessel is tobbszor, es valamikor ejjel a gyakornokok altal.
Nem azert jarnak annyi ideig az egyetemre az orvosok, mert a malna lekvart vagy a soufflet tokeletesitik. Ha baj lenne, tudjak, mit kell tenni.
Nem kell bekaksizni
Sziasztok.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Alsó hátsó, 5-6-7 es fog eltávolítása előtt állok.
Azt hallottam,hogy alsó, hátsó fogak húzása előtt beadott injekciótól rosszul lehet lenni, el is lehet tőle ájulni stb..?
Ezt fogorvos mondta, de nem fejtette ki, hogy miért. 😯
Hallottatok már ilyenről?
További ajánlott fórumok:
- Már több mint egy éve halogatom a foghúzásomat!
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Hogyan lehet hajat mosni foghúzás után?
- Hónapokkal a foghúzás után miért lehet ínyfájdalom és duzzanat?
- Kórházban szájsebészeten végeznek altatásban foghúzást?