Se veled, se nélküled!! (beszélgetős fórum)
Pontosan a pasi ettől lesz faxagyerek a nő meg r.ibanc. Ezt utálom én is.
Ezzel is egyetértek, hogy ááááááááá pasik!
Engem az 5 és fél éves kapcsimban minden 7en megcsaltak, és még csúúúúúnya is volt,kleafülű,kockafejű és pont olyan magas, mint én, csak ha cipőt húztam már alacsonyabb volt.
Én meg akkor olyan cicababa voltam, mint te noncsi, de nem láttam a rózsaszin ködtől, meg fostam egyedülléttől.
Aztán belementem egy kisjátékba, h. ha te megcsalsz, majd jóóóól visszaasom!Egyébként tök jóóó volt:)
Ezért démon én is tudom,h.jó rossznak lenni:)
2éve és 4éve is rossszalkodtam:)Asszem megint ez fog következni, ha így haladunk:Hagyom magam előbb szabadulok:)
Csak az a gáz, h. a fickó ettől faxagyerek lesz, a nőt meg lequrvázzák:(
Pedig neeeeeeeeeeem!Csak keresek-keresek, hátha lehet cserélni jobbra, deeeeeeeeeee ááááááá
PASIK!
Nah én így vagyok a valentin nappal!gyűlölöm!
jaa,ne offoljunk megint,de én kezdtem! :) hjjjaj,mert állandóan kíváncsi vagyok mindewnre! :DDD
Azért mert kötelező bulizni szilveszterkor, tele a város részeg emberekkel. Amúgy imádok bulizni, de ezt valahogy nem szeretem.
Amúgy jól eloffoltuk a témát...
Idén már reméljük nem dolgozol karácsonykor,és a családoddal lehetsz!Én még nem tudom hol érnek az ünnepek,de nem is vagyok kétségbeesve!Főzök finomakat,aztán el leszek magamnak! :)))) szilveszterkor meg szokás szerint kiütöm magam! :DDDDDDDD
Amúgy te kivel élsz?hány éves vagy??
Az f*a!Gondolom kellemes karácsony volt! :SS
Én tudod hol töltöttem a szent estémet???Itt a hoxán!!! :DDD
De igen!Tudsz,csak akarni kell,nem kell félni a változásoktól!Nem egy éjszakát,és nappalt bőgtem végig,mert nem értettem,miért pont velem ilyen a sors??Volt értelme,erre nem rég jöttem rá!
Semmi nem történik véletlenül!Te kifogtál egy ilyen aljas pasit,hogy tanulj belőle!!!Másra nem jók az ilyenek,mint elrettentő példának!!! :))
Most néztem csak a képeid!Ugyanolyan törökgatyóm van,még színben is!Pont ezt húztam most fel! :DDD
Tök csinos lány vagy,komolyan!!!:))
Jó reggelt mindenkinek!Ez így van!A legjobb ajándék az amit magadnak veszel-az nem téveszt célt!:DDDD
szex és new york???:DDD basszus,megjavultam egy időre,nem csaltam meg azt a pasit...erre ráb*tam!Hát érdemes jónak lenni?
tudod?a jó lányok a mennybe jutnak,a rosszak meg bárhová! wehehehe
Na hol tartasz?Mit hozott az este?
az enyém továbbra is csak horkol....
Hát persze, a kényelmet nem akarja elveszíteni... Iszonyat amit leírsz. Lépj ki ebből a kapcsolatból. Undorító az ilyen féri. Ahogy anyám mondja: Egy gusztustalan here az ilyen. :)
Nem fog változni... hisz te is írtad, 2 napig tart, aztán kezdődik előlről. Menejetek külön, ha úgy szeret, ahogy állítja, elkezd dolgozni. Ha a lustasága nagyobb, akkor miről beszélünk?...
Ez jó :)
Az biztos! Én is irigyellek!! Nem tudok ilyen erős lenni :S
Pontosan, most az eszemre kéne hallgatnom!!!
Eddig a szívemre hallgattam azért vagyok még itt! Az eszem már nagyon régóta azt diktálja, hogy menjek!!! :(
További ajánlott fórumok:
- Távkapcsolat, se veled-se nélküled, szünet/szakítás! Vélemények?
- Se veled - Se nélküled
- Se veled se nélküled, az örökös macska egér harc! Ti hogy látjátok?
- Nagyon szeretem Demjén Ferenc: Hogyan tudnák élni nélküled...
- Se veled, se nélküled kapcsolatnak van értelme?
- Ismerős arcok - Nélküled - Mi a dal mondanivalója?