Schnauzer gazdik (beszélgetés)
Holló örökbefogadható!Holló altatás elől mentett kutyuska.6 hónapos kan Óriás schnauzer keverék kutyus. Nagytestű lesz várhatóan. egy méreteslábú, nyuszipuha szőrű kamasz. Aki extra jó arc és vénásan van neki bekötve a nyugalom-elleni szer, mert szerintem ló helyett is használhatnák, elhordaná a hegyeket unalomból . :D Eleven-vidám, játékos kutyus. Más kutyákkal, gyerekekkel csodásan kijön, és kiválóan őrzi a házat. Labdázni imád, de gyorsabb, mint a labda, ezért hamar elunja, hogy lehagyja a gömböt. Trixivel is szeret játszani, de Trixi egy vén nyanya neki 8 éves, és hamar elfárad. . . :D Hobbiból sétáltatja a tányérját, tud vele futni sokat, de a hülye tányér is elfárad, és le kell tenni. :D Akartok még tudni valamit? :P
Ja és futtában eszik. . . mit eszik. . . csipeget. . . ez a marha nagy szőrcsimbók. . . mentében beveszi a kaját, mint a tablettát. . . nem ér rá enni se. inni is így iszik. menet közben. . . sokszor rajtam több a víz, mint amit benyelt. Esküszöm sodrása van, mint a folyónak. . . elfut melletted dobog a föld és lobog a hajad, mint egy indián varázslat. :D
Oltva-féregtelenítve-bolha irtva keresi az ideális gazdit.
Képek a mappában.
Egyik rokonomnak volt schnacija, de elajándékozta és az új gazda is továbbadta és a következő gazda a kutyát agyonütötte egy baltával.....Ezt 13 év múlva tudtam meg, és nagyon sajnáltam!!! :(
Nem tudom elhinni, hogy valaki képes ilyet megtenni....Az ilyennel ugyanezt kéne megtenni!!!
Hello!
Nekem az egyik kutyusom óriás schnauzer.
Nagyon édi-:)kis mafla.
Jó tulajdonsága ,hogy nem ugatós-viszont amióta anyuék kutyáját magunkhoz vettük,folyton ugatnak-együtt,kórusban:DD
az óriás volt a kedvencem. olyan okos volt, hogy az hihetetlen. van nálunk egy kis tó, híd ível át rajta. éppen egy botot dobtam a kutyámnak a vízbe, hogy hozza vissza - ezt nagyon szerette - amikor a hídon labdázó gyerekek beejtették a labdájukat a vízbe. kiabáltam a kutyámnak, hogy a labdát hozd, ne a botot! a labdát,a labdát hozd! (ismerte a labda szót, neki is volt.) de csak úszott kitartóan a bot felé... na, gondoltam, nem érti, meg aztán a bot volt a feladat, most arra koncentrál, sebaj.
fogta a botot a szájában, és kifelé úszva szépen kiterelte a bottal a labdát is.