Savas hámlasztás (beszélgetés)
Engem érdekel.
Az is, hogy otthoni, kímélő mindennapi hámlasztás mellett lehet-e szaunázni.
Az, hogy mennyire viseli meg, a bőrtípustól is függ, illetve hogy milyen erősségű savat használnak.
Megpróbálkozhatnál első körben a mikrodermabrázióval, az kevésbé drasztikus szerintem, meg úgymond semmi előkészületet nem igényel. Lehet, hogy már attól javulást érnél el.
Azt mindenképpen ki kellene deríteni, hogy a foltjaidat mi okozza, mert lehet belső szervi eredetű is, vagy bizonyos gyógyszerek illetve kémiai anyagok is okozhatják. Ha pedig ez a helyzet, akkor ameddig a probléma fennáll, addig hiába kezelgetik a foltot, nem fog elmúlni.
Keress a lakóhelyeden Ilcsi vagy Afrodita kozmetikát és érdeklődj ott.
A mikrodermabrázió komplett kezelés, először a géppel a felhámot koptatjuk, majd a bőrt feltöltjük minden jóval (masszázs, maszkok, ampullák...)
Viszont akármelyiket is választod, fontos tudni, hogy csak késő ősztől kora tavaszig szabad használni illetve igénybe venni, mert az új bőr sérülékenyebb, érzékenyebb és nem szabad, hogy nap érje.
Én kozmetikus vagyok, magamon nem használtam, viszont a vendégeim igen.
Zsíros bőr esetén például pórusok összehúzására, aztán volt, aki foltok halványítására, vagy csak egyszerűen azért, hogy megújuljon a felső hámréteg és egyenletesebb legyen a bőrfelszín.
Köszönöm!
Akkor végül is Te mire használtad?Miben lett szebb az eredmény?
Szemkörnyékre nem használhatóak ezek a krémek.
Oda a mikrodermabrázió jó.
Szia!
Engem érdekelne....
Sokkal szebb a bőröd?Szem alatti karikákra,ráncokra is jó?Az ára nagyon húzós?Előre is köszi a válaszodat.
Amúgy a savas hámlasztás engem is érdekelne,de az orvosira nincs pénzem a kozmetikain meg még gondolkozom.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék,hogy szükséges-e egy kémia hámlasztás nekem, egy egy centis mélyebb hegg van az arcomon, nagyon régi, a kozmetikai nem csinált vele semmit..vagy bármilyen tipp?Köszönöm szépen!
Az attól függ.
A bőrgyógyász, mivel orvos, nyilván erősebb savat használhat, kozmetikusoknak pedig meg van kötve a kezük.
Inkább bőrproblémák miatt szokták igénybe venni, de bőrfiatalítás miatt is lehet.
Sziasztok!
AHA-gyümölcssavas hámlasztásban jártas emberek véleményére lennék kíváncsi!
Lehet a "kezelés" alatt infraszaunázni?
(már nem akarom ezzel zaklatni a kozmetikusom ilyen késő este - de jó lenne mielőbb megtudnom a választ..)
Persze, a kozmetikai meg az orvosi 2 kulon dolog. Az orvosi eleg durva...
A kozmetikaban gyumolcssavakat hasznalnak hamlasztashoz.
Nem ugyanaz.
A borgyogyaszok erosebb szerekkel/gepekkel dolgozhatnak.
További ajánlott fórumok:
- TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre
- Az ecet lúgosít vagy savasít?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?
- (Gyümölcssavas) hámlasztás után nektek meddig volt "vörös" az arcotok?
- Az igaz, hogy a gyümölcssavas hámlasztás halványítja a kozmetikai tetoválást?
- AHA-s hámlasztás