Savanyú káposztát meg tudok sütni jénaiban zsíradék nélkül? (tudásbázis)
6. b8bf0f8c3a
2013. máj. 18. 19:26
Köszönöm! :)
5. Sanka02 (válaszként erre: 1. - B8bf0f8c3a)
2013. máj. 18. 19:25
Én előtte párolni szoktam, kb 20 percig, utána sütöm hússal együtt. Nem ragad le.
4. kszb
2013. máj. 18. 17:00
én hurka- kolbász alá szoktam savanyú kápit tenni úgy, h alulra jénaiba az aprított káposzta, rá a hagymakarikák, és a kicsit sózott krumpli karikák. Lefedem alufóliával, és kb 50 percig csak így sütöm, minden zsiradék nélkül. Csak ezután teszem rá megsütni a hurkát, és a kolbászt. Önmagában, minden zsiradék nélkül megpuhul a káposzta is, meg minden! Ereszt annyi levet a sülés közben, h elég alá! Szóval, igen, meg lehet sütni zsiradék nélkül, jénaiban! :)
3. zebracsikó
2013. máj. 18. 14:50
zsiradék nélkül valójában csak száradni fog
kis olajon pirítsd meg nyugodtan
2. pinkyke
2013. máj. 18. 14:49
én is abba szoktam csinálni és nem sül bele
1. b8bf0f8c3a
2013. máj. 18. 14:48
Savanyú káposztát meg tudok sütni jénaiban zsíradék nélkül?