Sarkantyú kinövés, talpbetét (beszélgetés)
Szeretném tudni, hogy kapott-e valaki sarkantyúra lökéshullám kezelést, + GUNA injekciót, és használt-e ?
Én már kaptam 3 lökéshullám kezelést, de eddig nincs eredmény, most akarják az injekcióval kombinálni.
Köszönöm !
Ár kategóriát tudsz esetleg mondani?
Ma azért picit húzták a fogam a merevítőért (4500ft) de gondolom a betét ennél jóval drágább 🙄
Sziasztok!
Pénteken magam alá fordult a bal bokám (isten'tudja hányadik alkalom, már gipszelve is volt)
Inszalag szakadásom lett, viszont a röntgen kimutatta, hogy van egy szép sarkantyű kinövésem ami most szerencsére nem fáj, bár néha beszúr ha úgy lépek.
Volt olyan évem mikor majd össze 💩 magam és bár mentem ortopédiára semmit nem csináltak az okát se tudták beazonosítani. Akkor magamtól vettem szilikonos sarokemelőt de képtelen voltam használni csak jobban fájt. Most legalább tudom az okot..
Most légpárnás merevítővel vagyok ez 6 hét. 4 hét múlva kontroll és gyógytorna ami új lesz mert eddig soha még gipszeléskor sem írták elő.. De gondolom mivel elég rossz állapotban vannak a szalagok ezért kell.
A talpbetétet viszont még nem tudom hol kell csináltatnom se azt mennyibe fog ez kerülni. Csináltatott valaki mostanában? Tényleg segít?
További ajánlott fórumok:
- Mire jó és jó-e a mágneses folyadékos talpbetét?
- Tudnátok ajánlani olyan talpbetétet nyitott szandálba, ami tényleg megakadályozza a láb csúszkálását?
- Az e.b. fusselastic talpbetétet használja valaki? Mi a vélemény róla?
- Jó egyedi talpbetétet hol kapok?
- Milyen talpbetétet vegyek, ami nem engedi át a hideget?
- Kinek milyen talpbetét vagy jó felépítésű cipő vált be sarokcsont kinövésre?