Az e.b. fusselastic talpbetétet használja valaki? Mi a vélemény róla? (beszélgetés)
ezen az oldalon vegyesek a vélemények, többség jó, de vannak nagyon negatívak is. Megrendeltem 10 ezer előleggel, de ha megkapom, csak a viselés után fogom kifizetni az 55 ezer (!) hátralékot.
itt az oldal: [link] a ddepL fordító lefordítja magyarra is.
Úgy tűnik, ő több mint 4 éve járt erre.
Én a neten tapasztaltot nem, csak egy olyan oldalt találtam hogy tájékoztatnak, még videó is van. Sőt, más talpbélések ajánlása árral együtt, ennek viszont nem közlik az árát. Miért övezheti ekkora titok?
Kedves Ircsi19!
Érdeklődni szeretnék, hogy vált be az e.b. fusselastic talpbetét?
Sziasztok!
Aki használja a talpbetétet, milyen tapasztalata van?
Egyetlen valaki forgalmazza Magyarországon, ha a netnek hinni lehet.
A korábban olvasott svájci tapasztalatok nem tűnnek pozitívnak.
Érdeklődnék, hogy kinek vált be eddig a fusselastic talpbetét, milyen tapasztalatok vannak?
Segített-e a haránt- és hosszanti boltozat javításában?
A cipőbe helyezéskor nem-e csúszkál és illeszkedik bármilyen cipőformához?
Német véleményt találtam olyat, ami szerint csak a forgalmazóknak jó... meg hogy kidobott pénz. De részletes indoklás nem volt. Inkább a forgalmazó stílusára volt panasz.
Én nem adnék érte ennyit,
Holnap megyek méretet vetetni, a gyakori kérdések.hu-n találtam egy hozzászólást a talpbetétről, ami csak pozitív, de nem tudhatom, hogy valóban egy használó írta, vagy egy forgalmazó.Na mindegy, megrendelem. 5 év garanciát vállalnak rá és állítólag utána is lehet használni. Az itthon készített talpbetétek átlagára 8-12 ezer Ft. Ez 40-be kerül, de ha igaz amit írnak róla, akkor megéri. Mivel használótól nem érkezett válasz okosabb nem lettem. Ha nem felejtem el, akkor majd én írok róla a fórumon.
Köszönöm a segítségedet.
Rendben.
Én is figyelek majd, mert egy jó talpbetét sokat ér.
Amit itthon árulnak "három pontos" néven, én nem érzem, hogy három ponton is támasztana.
Jó pár napja, hogy a kérdező kedvéért kesregéltem a neten, és hoztam a talált infót.
Szívesen.
Szia! Tegnap német nyelvű oldalakon próbáltam utánanézni.
Svájci gyártmány, rugalmas acél. Eredetileg kimegy méretet venni egy tanácsadó. Nem tudom, hol veszed.
A kifogás általában az, hogy a 10 napos próba-használatért is nem kis pénzt kell fizetni, és azt nem értik, hogy ha tényleg méretre készül, akkor miért van a 10 napos próbahordás. A többség gyanúsnak tartja, hogy egyik betegbiztosító sem támogatja, pedig még maguk a svájciak is drágállják. Nem találtam valós fogyasztói véleményt, (tehát tuti nem reklámot), ami dicsérte volna.
Szerintem a Scholl is drága, de legalább szavahihető.
További ajánlott fórumok:
- EMF kiegyenlítő technika! Mit tudtok róla? Van itt olyan, aki használja?
- Homeopátiás immunerősitő 8évesnek, hallottam már róla, mi a neve? Használja valaki?
- Használtál már Scholl zselés talpbetétet? Ha igen, mi a véleményed róla?
- Használja valaki a Chicken Ping receptgyűjtő szoftvert? Mi a véleményetek róla?
- Használja valaki a Gutta Aethylmorphin nevű cseppet? Mi a véleménye róla?
- Herbalife-ideális reggeli, Thermojetics HPLC protein szelet - Ismeri, használja valaki, van valami tapasztalatotok róla?