Használja valaki a Gutta Aethylmorphin nevű cseppet? Mi a véleménye róla? (beszélgetés)
Hogy érted, hogy oxigén hiánya van?
Nekem le voltak bénulva a hangszalagjaim és kevés levegőt kaptam, jgy aggódtam az agyam miatt, nehogy az oxigén hiány miatt gondjaim legyenek, de azt mondta az orvos, hogy magamnál vagyok, így nem lesz semmi bajom a kevesebb levegő miatt!
Kedves Much
Nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok neked.Édesanyámnak,sajnos tavaly nyár végén tüdődaganatot állapítottak meg.Az idén,2 alkalommal volt kórházban.Az utolsó alkalommal kiírták neki,és a kórházban is kapott.Most,gyakorlatilag,olyan a tekintete,mint,egy súlyos,szellemi fogyatékosnak.És,sajnos,olyan is előfordul,hogy nem tud magáról.Súlyos oxigénhiánya van.Amikor nem szedte,nem voltak ilyen tünetei.Nagyon szépen kérlek,hogy mondd el a véleményedet ezzel kapcsolatban,és azt is nagyon szeretném tudni,hogy naponta mennyi oxigén kell,egy embernek,hogy használjon?Nagyon szépen kérlek,hogy,erre is válaszolj.Nagyon szépen köszönöm.További,nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok neked.Szia:kisfüles(Farkas Kriszti)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?