Tudnátok ajánlani olyan talpbetétet nyitott szandálba, ami tényleg megakadályozza a láb csúszkálását? (tudásbázis kérdés)
ezzel se lenne gond,csak épp az csúnyán nézhet ki benne,bár biztos abból is van sokféle.na nem úszom meg akkor,hogy elmenjek egy cipőboltba megint...
néztem itt neten ezeket a scholl betéteket is,de egyik se ígér többet mint a másik....tényleg próbálgatva fogok rájönni,de a szandát semmiképp nem szeretném eldobni/nem is tervezem./
:)
csak sajna ez nem 200 volt .(
Az én zselés betétembe nem csúszik a lábam. A változatosság kedvéért a talpa csúszik. Azt mondták, hogy olyan is ami lábujj
köztes (vagy hogyan mondják :)) )
Ja, a hajam! DD
Az már régen, a hacuka meg új. :)
..átlátszik, meg "kicsit" műszálas.
De felpróbáltam.., mert ugye 200 forintot nem dobunk ki csak úgy! DD
Akkor mé' nem láttam? A szépség ócsóság elvakított. DD
Viccen kívül,én már láttam olyat,hogy valaki tisztasági betétet ragasztott bele. :D Hát,végülis az is egyfajta megoldás,az izzadságot legalább felszívta és még puha is. :D
Azok a szandik tényleg a pocsék áruk fórumára valók.Abban mindenki úgy közlekedik mintha jégen járkálnának vagy mint a kacsák,csak totyognak benne.Kétségtelen,hogy jól néznek ki,de én is pont az izzadás miatt nem vettem olyat,legyen bármilyen kényelmes.Nem a mérettel van ott a baj,hanem az anyaggal.
Szerintem marad a zselés talpbetét,mást nem nagyon tudsz csinálni vele.
Nagyonnevetek :)) Mi a gond velük? :)
Emlékszel a pocsék áruk fóruma című tv műsorra? :)
Akasztani..lápujjra..na, a lesz a csudapapucs. D
Pláne, hogy lábujjközti.../vagy hogy hívják/
Azt nem igazán tudok adni.
Illetve van olyan, amit rá kell úgymond akasztani a 2. lábujjra, ez megakadályozza az elcsúszást, de az nem teljes talpbetét, csak feles hosszúságú.
Na ezt jól megfogalmaztam :D
sziasztok,most vettem egy hátul pántos ,lAPOS szandit ami nagyon csinos és teljesen jó a mérete,de mivel szilikongumi szerű anyaga van,ezért a lábam rettenetesen csúszkál benne,de olyannyira hogy alig tudok benne menni,mármint akkor ha csak egy kicsit is megizzad a lábam.és ugye most a kánikulában nyilván izzadunk...a pántot indenképp annyira szorosra kell állítanom,amilyen szorosra csak lehet,mivel kicsi is a lábam meg keskeny a is a lábfejem,de a csúszkálás így is megvan.a szandál se nem bő se nem nagy,ráadásul tök lapos,ami most divat,az a hátul pántos saruszerű,amit rengetegen hordanak.....
nekem volt már 1x zselés talpbetétem,ilyen átlátszó,a sholl party feet-je de az semmire nem jó.valami más kellene,tudtok segiteni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Hirtelen leeső vérnyomás - hogyan lehet megakadályozni?
- Állásinterjúra lehet szandálban vagy saruban menni?
- Állandóan lefagy a gépem. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam?
- Mire jó és jó-e a mágneses folyadékos talpbetét?