Állandóan lefagy a gépem. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam? (tudásbázis kérdés)
ventilátor működik ?
A gép mögé teszed a kezed akkor érzed.
Az elvileg jó. 40 fok körül érzi magát a gép. (ha jól tudom)
Akkor nem vagyok benne biztos hogy melegszik. figyelgesd ez a progi folyamatosan méri ha nem bántottad 20 mp-ként
Nekem is 40 fok körül van egész nap. kivéve ha nem használom akkor 37 -38 - 39 fokon van.
Nem az alja a lényeg hanem a bele,
tedd fel a HDD thermometer progit. és írd be nekünk hány fokot mutat.
igen, melegedés is lehet. Melegedést meg megint sok minden okozhat ....
Látatlanban nehéz bármit is mondani.
Azért az xp nem gentoo, hogy ne lehessen egyedül megcsinálni :))
Amúgy azt írtam, nem szükséges szakember. Hívhat, ha akar, de nem feltétel... :)
Csinálj egy mentést mindenről!!!!!
Vírusírtód van??
Először fusson az, aztán át kell nézni a szovtvereket!
A telepítő lemezzel nem csak úratelepíteni, de javítani is lehet!
Egyébként lehet géphiba is. (pl. processzor, vinyo vagy akár az alaplap hibája, vagy ami nagyon gyakori és változatos hülyeségeket produkál: a tápegység)
Ha újra kell telepíteni a gépet, akkor minden törlődik a merevlemezről. Érdemes lementeni a fontos dokumentumokat.
De az is lehet, hogy csak megfertőzte valami, futass le egy keresőt...
Ha van windows telepítő cd-d, akkor te is fel tudod telepíteni, nem kell szakember...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Mitől lehetnek a 2 éves gyerekem szemei alatt állandóan mély lila karikák?Rendesen eszik és alszik...
- Állandóan lefagy a laptopom!Segítség!
- Mivel lehetne higitani a körömlakkot, hogy ne sürüsödjön be, vagy legalábbis hogyan lehetne ezt megakadályozni?
- Klimaxon kívül mitől lehetnek állandóan hőhullámaim?
- Állandóan magas a párom ureaplazma szintje tudja valaki hogy lehetne csökkenteni?Segítsetek, fontos lenne!!!