Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgarépa leves recept

Sárgarépa leves recept

A Sárgarépa leves hozzávalói:
Sárgarépa
étolaj
liszt
tej
víz

cukor


A Sárgarépa leves elkészítési módja:
Olajban megdinsztelem a karikára vágott sárgarépát. Lisztet szórok rá, majd vízzel és tejjel öntöm fel. Ízlés szerint lehet sózni, cukrozni, én kevés petrezselyemmel is szoktam ízesíteni. Pörkölt napraforgómaggal is meg lehet szórni, nagyon finom vele. Hidegen is lehet fogyasztani!

Fotók megtekinthetők a naplóm 324. és 588. bejegyzéseiben.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgarépa leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook