Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgarépa leves recept

Sárgarépa leves recept

A Sárgarépa leves hozzávalói:
Sárgarépa
étolaj
liszt
tej
víz

cukor


A Sárgarépa leves elkészítési módja:
Olajban megdinsztelem a karikára vágott sárgarépát. Lisztet szórok rá, majd vízzel és tejjel öntöm fel. Ízlés szerint lehet sózni, cukrozni, én kevés petrezselyemmel is szoktam ízesíteni. Pörkölt napraforgómaggal is meg lehet szórni, nagyon finom vele. Hidegen is lehet fogyasztani!

Fotók megtekinthetők a naplóm 324. és 588. bejegyzéseiben.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgarépa leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.