Sárgabarackos bébiételtől lehet csalánkiütés? (tudásbázis)
Ezt hogy érted hogy vigyázni kell?
Sose hallottam h allergiát okoz.persze ettől elfogadom csak tényleg érdekel h miért kell vigyázni vele
A sargabarckkal vigyazni kell.
A tovabbiakban felejtsd el ezt a gyumolcsot.
6,5 hónapos kisfiammal 2 hete kezdtük a hozzátáplálást.
Kapott almát,őszibarackot és sargabarackot. Másnap délután hólyagos kiütések jöttek ki rajta ami elég ilyeszto volt. Elvittem dokihoz aki mondta h valószínű h a sargabarackos bébiételtől lehet. Írt neki fenistil cseppet és calcimuscot illetve estére fenistil gelt. Tegnap egész nap nem jött ki neki. De ma újra volt egy kis potty a lábán. Ja és legelőször csütörtökön jött ki rajta. A férjem azt mondja h tegnap valószínű azért nem jött ki mert egész nap itthon voltunk nem érte napfény,tán az fokozza. Mit gondoltok? Más is járt igy?
További ajánlott fórumok:
- 4 hónapos tápszeres babának lehet adni sárgabarackot vagy csak őszit?
- Lehet bébiételt kapni Egyiptomban? Mennyire bababarát Egyiptom?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- A fiam egy marék ribizlit evett meg egy órája és az egész testén dagadt csalánkiütések lettek. Vajon a ribizlitől lehet?
- Repülőgépre bébiételt fel lehet vinni? Gondolok itt 2 üveg normál 190 grammos bébikajára, és 1 üveg (2 deci) babagyümölcslére.
- 15 hónapos kislányom csak a bébiételt hajlandó megenni. Hogyan lehetne a házi kajára szoktatni?