Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Sárgabarack szörp (rostos ital) recept

Sárgabarack szörp (rostos ital) recept

A Sárgabarack szörp (rostos ital) hozzávalói:
1 l tiszta gyümölcs,
1,5 l víz,
20 dkg cukor,
csipetnyi szalicil,
8 szem citrompótló


A Sárgabarack szörp (rostos ital) elkészítési módja:
A megtisztított gyümölcsöt összeturmixoljuk a cukorral, hozzáöntjük a vízet, beletesszük a citrompótlót, a szalicilt, és addig forraljuk, amíg a habja elforr. Hidegen üvegekbe töltjük.

Más gyümölcsből is jó!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A sárgabarack szörp (rostos ital) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook