Sárgabarack szörp (rostos ital) recept
A Sárgabarack szörp (rostos ital) hozzávalói:1 l tiszta gyümölcs,
1,5 l víz,
20 dkg cukor,
csipetnyi szalicil,
8 szem citrompótló
A Sárgabarack szörp (rostos ital) elkészítési módja:
A megtisztított gyümölcsöt összeturmixoljuk a cukorral, hozzáöntjük a vízet, beletesszük a citrompótlót, a szalicilt, és addig forraljuk, amíg a habja elforr. Hidegen üvegekbe töltjük.
Más gyümölcsből is jó!
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: bnedora, 2009. júl. 4. 11:55
A sárgabarack szörp (rostos ital) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.