Samsung S5230 (beszélgetés)
Beállítások-telefon beállítások-számítógépes kapcsolatok
és ott a médiatár..ment
ennyi ;)
Helló mindenki! Nekem az a bajom hogy a gépem nem ismeri fel a telót... ugyanez lett a sonymmal is.
Eddig mindent felismert de mostanában már azt írja ki hogy az eszköz működésébenhiba lépett fel és a windows nem tudja felismerni... Az illesztőprogramot telepítettem meg mindent ami a windows súgójában volt... de semmi. És az az érdekes hogy minden mást felismer(fényképezőgép,játékpad)Mit tegyek?
azt hiszem feladom!
én ehhez hülye vagyok, úgy néz ki, úgyhogy nem lesz, se zeném, se képem....ez van....
egyszerűen nem megy!
nem kell előbb a telefonon vmit beálliani???
NPS is not Exist!!!! csak ezt irja ki állandóan... de minden csatlakoztatva van....
viszont nem tudok angolul, ez mit jelent?????
hát ez nem igaz....
benn a cd, csatlakoztatva a telefonos usb a telefonnal együtt. és azt irja ki,hogy nem lehet telepiteni, mert nincs a varázslóban arra megfelelő program....
dehát bennnnnnn a cd!!!!!!!! ilyenkor mi van?
valahogy ez sem megy...
eddig azt hittem konyítok vmit az elektromos kütyükhöz, de most azt hiszem, ezt teljes mértékben megcáfoltam.....:(((((
bocs a sok elírásért, de már dühös vagyok, hogy mit szerencsétlenkedek....:S
eddig egy telefonhoz se olvastam el még a használatit sem,mégis minden ment- úgyhogy most nem tudom mi van.
persze ez a telefon azért kicsit bonyolúltabb dolgokkal van ellátva mint az előzőek. :)
nekem nem :(
és neked is kiirja, hogy hiba...
és ott van a programok között? ezt nem értem.
amőgy most találtam egy oldalt, ahonnan le ehet tölteni elvileg azt ami a cd-n van.
most ezt próbálom.
ez az:
szerintetek igy esetleg menni fog?
na, csak hogy jól értem-e...
berakom a cd-t...ott kiválasztom az első lehetőséget...aztán elkezdi telepiteni(de start menü-progr. az hogy jön ide?) és pár másodperc múlva kiirja, hogy hiba a szoftv. tel során.
szóval valmit nagyon nem jól csinálok?
köszi, majd megnézem!
ha túljutok a kezdeti nehézségeken :):P
és ez valóban ingyenes?
nem igy csináltam, akkor ez volt a gond. meg az, hogy van rengeteg minden ott a prog.nál, mert ki is irja, hogy kevés a hely, de nem igazán tudom mit lehet törölni....
van egy csomó olyan, hogy "biztonsági frissités" de ebből legalább 20-25...
ez mi a fene?
tudom, hogy értetlenkedek, de komolyan nem vagyok egy számitógép-guru....sajnos :(
:(
a telepitésnél azt irja ki, hogy hiba...meg vmi kódot, azt most nem tudom...
és utána próbáltam még sokszer telepiteni, de nem engedi...
újrainditani? mármint, beteszem a cd-t, nem engedi, és utána próbáljam újrainditani? igy gondoltad?
ott kezdeném, hogy van hozzá ugye egy cd-amit sehogy sem tudok telepitenia gépre.
?
azon kivül az usb kábelt hiába csatlakoztatom, nem ismeri fel a gép(gondolom az előző okok miatt)
van pár kép a gépemen, amit szeretnék rátenni háttérnek, ezért lenne fontos ezt tudnom.
amúgy hogyan lehet rá csengőhangot letölteni INYEN??? mert sok helyen van, hogy ingyen cshang, meg minden, de azt már csak utólag tudod meg, hogy egy emelt dijas sms-ed bánta a képet/zenét...
vagy csak én vagyok még nagyon béna, de nézzétek el, tegnap óta van meg a telóm :)
köszönöm minden hozzászólást előre is!!!
sokat segitenétek!
azt értem, de ki van téve egy ikon, hogy szülinapi emlékeztető.. (egy torta) és oda is beírja? mert ha van ilyen ikon eleve fel kéne ajánlania pl a naptárfunkción belül, hogy szülinap.. de nincs semmi ilyen se a naptáron belül, sem a torta ikonnál sem máshol nem találtam.
ha én magam beírok egy dátumhoz olyat, hogy szülinap, akkor felismeri és kijelzi a kis torta ikonnál?