Samsung s5230 vélemények, tapasztalatok. (beszélgetés)
Arra, hogy maga a hívó adatai látható legyen-e.
a telefonszámát kiírja-e a telefonod! Ennyi...
Nincs mit a segítségért! :o))
köszönöm szépen,sikerült beállítanom, ezt az egyet nem néztem :)
De akkor a beállítás/telefon beállítások/hívó adatai (mutass vagy elrejt) mire való?
menü/beállítások/alkalmazás beállítások/hívás/összes hívás/saját számot megjelenít/elrejt
ennyi az egész! remélem tudtam segíteni!
:o)))
sziasztok
Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet rejtett számmal telefonálni erről a tipusu telefonról?
Sehol sem találom ezt a funkciót :( Köszi
telepítsétek fel az ingyenesen letöltjető new Pc studiot a gépre.
Csatlakoztasd a telefonod USB vel a géphez de elöször állítsd be a telót a
1 menü
2 beállítások
3telefon beállítások
4számítógépes kapcsolatok menün belül a samsung pc studio legyen be jelölve!
Így ennek működnie kell !
Sok sikert
Sziasztok! Nekem is ilyen telefonom van, több mint egy éve. Nagyon szeretem, semmi gondom vele, pedig már többször esett le úgy, hogy az aksi is kirepült.:( Egy ilyen esés alkalmával szerzett egy nagyobb karcot a kijelzőjére. :(
Viszont tökéletesen működik!!!!!! Nagyon szeretem!!!! :)
Sziasztok!
Nekem már több mint egy éve ez a telefonom van, és én imádom..megvagyok vele elégedve... :D ;D
A fólia is biztos befolyásolja az érintést...nekem nincs rajta fólia, viszont lett horgolva neki tok....szuper... :D
Szia!
Nekem már több mint egy éve meg van és én csak jókat tudok mondani róla, nagyon szeretem, csak egy baj van vele, a wifit kihagyták belőle...ja meg a fényképezőt állítsd éjszakai módra és a képek is tökéletesek lesznek....ha van kérdésed írd meg nyugodtan!
Attól is függ mire akarod használni.
Én még egyszer nem vennék az biztos...de ha csak telefonálni, sms-ezni akarod, akkor arra kiváló :)
Billentyűzet használása telefonálás közben:
A telcsid jobb oldalán közép tájékon van egy gomb, azt kell megnyomnod hosszant. (normál esetben is azt megnyomva aktiválod a bill.zárat, hosszan megnyomva pedig feloldod.) Ezután rá érintesz a billentyűzet feliratra, és meg is jelenik.
Kicsit macerás de jó.
Sziasztok, tegnap kaptam a telót, nagyon tetszik. De lenne pár kérdésem:
-Telefonálás közbe hogyan alkalmazom a billentyűzetet? Amikor hivom az infót mikor nyomom az 1 v bármeik számot kiirja h hivás vége.
-Ha kapsz smst lehet e telefonálás közbe megnézni?
Előre köszi a válaszokat
Synti
Szia!
Nem kaptál hozzá cd-t?? Ha igen akkor azt telepítsd, ha nem akkor a Samsung New PC-t töltsd le :D :D
sziasztok
tudna v ki segíteni? a porthoz mit kell írni? s5230 telóm van és nem ismeri fel a számítógép. köszi