Samsung S5230 - vélemények tapasztalatok! (beszélgetés)
robika.8
megvettük a telt,a férjem rá beszélt :)remélem sok örömöm lesz benne!!!
köszi a segítséget.és ha rossz képeket csinál majd írok hogyan lehet beállítani:)
Akkor jól lement az ára:O
Viszont 25.ből is vehetsz majdnem 2-t:) Én 13ért vettem:))
Éretm! nyugotten ved meg megéri! és várom,hogy írjál!:)
netezni nem akarok rajta.igazából a lényeg az h.ne menjen hamar tönkre!!!!
eddig nokiaim voltak azzal soha nem volt bajom,most 3évig volt egy samsungom de tegnap feladta...
25.000 és egy nokia 5230-as beszámítva! miért?
bár nagy de mihez képest ha azt nézed a nokiám még nagyobb és vannak ezektől rondábbak is am ha netezni akarnál róla ,hát nem tudom a betűk tulságosan kicsik és csak mű körömmel lehet pötyögni:)
nem sokára hazaér a férjem és elmegyünk megnézem.majd jelentkezem h.döntöttem:)(ha érdekel valakit)
köszi a válaszokat
Na ezt vártam már valakitől:)nőcis?nem tudom nekem túl nagynak tűnik én meg valami kicsire gondoltam.
Valószínű:))
Nekem meg a nokia nem jön be...
Csak jót tudok mondani róla,nagyon bejött,szeretem :)
N 9 -s -m van most is arról írok miért ?
Am nem akarok én senkit ki oktatni de tényleg jó kis teló érdemes be fektetni! csak nekem nem jön be, olyan nőcis teló!:)
25E-ért vettél 8gb-os nokiát??
robika.8 megnéztem az adatlapodat egész jók a képek:)
szia!
2 éve ilyenem van, sokat használom és semmi baja. szép képek, könnyű és gyors kezelhetőség. szuper én csak ajánlani tudom!
Azért írtem a telenornál!!!!!!!!! am nézz tévét és látni fogod!:)
Ha jól be tudod állítani a menüjét akkor csodás képeket csinál nézd meg az adatlapomonn van pár kép!Am igaz a párom-é is szart csinált még be nem állítottam neki :)
Pont azért írtam, hogy SZÁMOMRA nincs jobb, hogy ne legyen félreérthető!!!
Hát azért ez nem fedi a valóságot mert én nekem is az van és nem hinném,hogy 25.000 ft-éert te vennél nem,hogy három még egy samsungot sem:)mivel csak most van alciozva és a sam. 35.000ft-na kerül akkor melyiket érdemes meg venni??:)
Most a telenornal 12500ft.abból levonatom a pontjaimat és 4500ért megvehetném...csak kicsit tartok ezektől a képernyőérintéses telóktól.
az egyik ismerősöm azt mondja nagyon rossz képeket csinál....?
Én nem tudok most olyan akcióról, hogy beszámítják 10.000 ft-ért! Esetleg egyes telefonoknál, amiket feltüntettek az oldalon. Az S 5230 nincs köztük.
Ez igaz!De az árából vehetsz 3 samsungot:)
Nos azért nagy tulázokba ne essél,(hogy nincs jobb),mert a nokiák nagyon is jók!és az "N" stéria nagyon tuti és még memo sem kell bele alap hangonn 8 Gb memóriás a teló és bővíthető még!!!:)
Nekem az van már 1,5 éve. Én nagyon szeretem, meg vagytok vele elégedve. Egy baja volt csak. 1 év után ki kellett cserélni a kijelzőjét, ugyanis nem működött az érintőképernyője. Gariba kicseréltél, azóta semmi gond. Én csak ajánlani tudom.
Én is szeretem!Jó kis telefon és nagyon szép képeket csinál!
Az enyém is bordó!Olyan szép:)
Nekem is és a lányomnak is az van és szeretjük,sőt a lányomé már 2 éves és kutya baja sose volt vele gond:)
Szia nem tudom melyik szolgáltatónál vagy ? , de a telenornál mostha beviszed a régit akkor be számítjákés mindössze csak 11,500Ft -ért veheted meg! nagyon jó kis telcsi!a páromnak is az van:) bár a nokia jobb!
További ajánlott fórumok: