Salsa, Goldance tánc akadémia :) (beszélgetés)
Akkor mindenképpen jó helyet választottál a táncoláshoz, én 5 hónapja járok salsára, és társastáncra, és pár nélkül mentem, és most már van állandó táncparterem :) az órák nagyon jó hangulatúak, de majd te is megtapasztalod :)
jól magyaráznak és biztos tánctudást kapsz, aztán egy két hónap után, irány a sok latin buli :) szóval hajrá :)
Én a Zumba óráikra jártam novemberig. Imádtam, ha tehetném, most is ott lennék! :)
De akkor kiderült, hogy pocaklakóm van, így most januárig még várok, s aztán tanulom az új koreográfiákat! ;)
Jahh, és bátorításként: Tök ismeretlen helyre teljesen egyedül mentem el az első alkalommal. Legközelebb már régi ismerősként köszöntöttek! ;)
Jó szórakozást, imádni fogod, be fog szippantani! :)
Én mennék veled, de vidéki vagyok.
Júliustól megyek latintáncolni először, lassan 20 éve táncolok de latin tánchoz még sosem szagoltam :)
Volt aki ott táncolt már?
Tapasztalatok?
:) esetleg jönne velem valaki? :)
További ajánlott fórumok:
- H.I.SZ.T.E.K. Akadémia alapító gyűlés megnyitó!
- Vincotte Akadémia - Ki jár oda, mit tudtok róla, érdemes náluk tanulni?
- Fitnesz Akadémia
- Hogyan jutok el a Nyugati pályaudvarról az Emberi Erőforrások Minisztériumához, az Akadémia u. 3. szám elé?
- Hogyan jutok el Kelenföldről, az Akadémia u. 3-ba, az EMMI Székházhoz, nem metróval?
- Salsa kezdő tanfolyam Budapesten. Melyik tánciskolát ajánlod? Személyes tapasztalatok?