Sajtos korong recept


4 tojás sárgája
2 dl tejföl
4 teáskanál só
2 cs margarin (500g)
1 kg liszt
2 cs sütőpor
Töltelék: 20 dkg margarin, 30 dkg reszelt sajt
A Sajtos korong elkészítési módja:
a hozzávalókat összegyúrjuk, 6 részre osztjuk. vékonyra kinyújtjuk, és a tölteléket rákenjük. feltekerjük, és a fagyasztóba tesszük kb 1 órára. Sütés előtt közvetlenül vékony szeletekre vágjuk, tepsibe tesszük, 15-20perc alatt megsütjük.
Ha kicsivel több a margarin a töltelékben, akkor a sütés közben erősen habzik a zsiradék miatt.
Ebből a mennyiségből nagyon sok van!!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: petiandi, 2008. febr. 17. 19:28
A sajtos korong elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.