Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sajtkrém eperrel recept

Sajtkrém eperrel recept

A Sajtkrém eperrel hozzávalói:
400 g krémsajt
5 g vaníliás cukor
80 g porcukor
300 g eper
1 cl triplisec
2 dl tejszín
8 db babapiskóta


A Sajtkrém eperrel elkészítési módja:
A krémsajtot a vaníliás cukorral az áttört eperrel kikeverjük és a likőrrel ízesítjük.Cukrozott tejszínhabbal lazítva talpas poharakba téve jól lehűtjük.Tejszínhabbal és szép eperszemekkel babapiskótával díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sajtkrém eperrel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook