Sajtfalatkák recept



2,5 dkg camembert sajt
6 dkg lágy vaj
4 evőkanál tejszín
8 szelet barnakenyér
1 csomag hónaposretek
2 szál petrezselyem
3 dkg dióbél
töltött zöld olajbogyó szeletelve díszítésnek
A Sajtfalatkák elkészítési módja:
A camembert egy deszkán villával összenyomjuk péppé. Tálba tesszük, a vajjal és a tejszínnel összekeverjük. A kenyér héját levágjuk és kerek vagy szögletes darabokra formázzuk szaggatóformával. Megkenjük a sajtkrémmel és kettőt összeteszünk. A falatokat retekkel, petrezselyemmel díszítjük. Tetszés szerint megszórjuk durvára darabolt dióval és a szeletelt olajbogyót is rátesszük.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. ápr. 21. 10:20
A sajtfalatkák elkészítési módja és hozzávalói.