Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Medvehagymás sajtmártás recept

Medvehagymás sajtmártás recept

A Medvehagymás sajtmártás hozzávalói:
1 evőkanál vaj
3 dl tejszín
1 db camembert sajt
kevés só
törött bors
szerecsendió
3 evőkanál apróra vágott medvehagyma levél


A Medvehagymás sajtmártás elkészítési módja:
Vajat hevítünk, hozzáöntjük tejszínt. Belenyomjuk a kisebb darabokra vágott sajtot, kis lángon sűrű mártássá forraljuk. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval illatosítjuk, levesszük a hőről, beleszórjuk a zöld medvehagyma levelet, átforrósítjuk és tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A medvehagymás sajtmártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.