Medvehagymás sajtmártás recept
A Medvehagymás sajtmártás hozzávalói:1 evőkanál vaj
3 dl tejszín
1 db camembert sajt
kevés só
törött bors
szerecsendió
3 evőkanál apróra vágott medvehagyma levél
A Medvehagymás sajtmártás elkészítési módja:
Vajat hevítünk, hozzáöntjük tejszínt. Belenyomjuk a kisebb darabokra vágott sajtot, kis lángon sűrű mártássá forraljuk. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval illatosítjuk, levesszük a hőről, beleszórjuk a zöld medvehagyma levelet, átforrósítjuk és tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2015. ápr. 5. 20:13
A medvehagymás sajtmártás elkészítési módja és hozzávalói.