Sárgaborsókrém recept
A Sárgaborsókrém hozzávalói:25 dkg sárga vagy zöldborsó
1 fej vöröshagyma
1 db babérlevél
őrölt bors
köménymag, só
50 dkg vaj
A Sárgaborsókrém elkészítési módja:
A borsót megfőzzük a vöröshagymával és a babérlevéllel együtt. Miután megpuhult, kivesszük belőle a babérlevelet és a hagymát, villával összetörjük. Hozzáadjuk a fűszereket, vagy esetleg valamilyen más ízesítőt is tehetünk bele. Ha kihűlt, elkeverjük a vajjal és a hűtőbe tesszük, hogy az ízük jól összeérjenek.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. márc. 21. 19:11
A sárgaborsókrém elkészítési módja és hozzávalói.