Karfiolkrém, brokkolikrém recept

1 fej karfiol
50 dkg vaj vagy margarin
só
őrölt bors és köménymag
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
50 dkg brokkoli
só
őrölt kömény
őrölt bors
vaj
A Karfiolkrém, brokkolikrém elkészítési módja:
Sós vízben megfőzzük a karfiolt, kihűlés után villával széttörjük, hozzáadjuk a fűszereket, a darabolt petrezselyemzöldet, és a vajat vagy a margarint. Hűtőbe téve az ízeket összeérleljük. A brokkolit sós vízben megfőzzük, a főzőlevet leöntjük, amit valamilyen más étel elkészítésénél felhasználhatunk. Ha a brokkoli kihűlt, villával összetörjük és hozzáadjuk a fűszereket és a vajat vagy a margarint.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. márc. 18. 19:07
A karfiolkrém, brokkolikrém elkészítési módja és hozzávalói.