Roticox gyulladáscsökkentő (beszélgetés)
jún. 20. 17:00
Én sajnos nem tudom szedni a Rotocox-t, mert nagyon felviszi a vérnyomásomat, pedig 1 pici 4 mg-os vérnyomáscsökkentővel mindig rendben van, de ez a gyógyszer nagyon megzavar! Fáj mind két könyököm,ezért irták fel!
4. Cserye (válaszként erre: 3. - Cserye)
márc. 17. 11:37
...zsgálás mellett. Vérnyomásom átlagos
3. Cserye (válaszként erre: 2. - Alinka01)
márc. 17. 11:36
37 évesen kaptam csípőizületi gyulladást. Erre írt fel a doki Medrolt és Roticoxot. Különösebb mellékhatásokat nem tapasztalok, esem betegként szigorú nyomkövetés alatt állok, állandó kivi
2. alinka01 (válaszként erre: 1. - Napsugár07)
2022. aug. 25. 15:52
Kíváncsi vagyok, milyen válaszokat kapsz, mert éppen nézegettem egy családtag részére valami ízületi gyulladáscsökkentőt, és ezt is megtaláltam.
Csakhogy éppenséggel a magasvérnyomásos esetekben problémás lehet ez a gyógyszer, mert tobább növelheti a vérnyomást.
Várjuk hát mi is a tapasztalatokat!
1. Napsugár07
2022. aug. 25. 09:45
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata a Roticox 60mg gyulladáscsökkentővel kapcsolatban, kérem írja meg! Például mennyivel dobta meg a vérnyomását vagy volt-e más mellékhatása?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Csípő-keresztcsonti izület kétoldali gyulladása (sacroileitis )