Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Roston sütött szalonka recept

Roston sütött szalonka recept

A Roston sütött szalonka hozzávalói:
2,5 kg szalonka
20 dkg vaj
20 dkg morzsa
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 ek. mustár


A Roston sütött szalonka elkészítési módja:
A megtisztított szalonkákat kettévágjuk és kissé meglapítjuk. Megsózzuk, majd a belsejét bekenjük mustárral, olvasztott vajba mártjuk, megforgatjuk morzsába, és roston megsütjük. Tálaláskor roston sült angolszalonna szeleteket teszünk a tetejére, roston sült egész paradicsomokkal körítjük, és barna vajjal leöntjük


Kategória: Húsételek receptjei


A roston sütött szalonka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook