Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkecomb Sztroganoff/paleosan recept

Csirkecomb Sztroganoff/paleosan recept

Elkészítési idő 60 perc

A Csirkecomb Sztroganoff/paleosan hozzávalói:
6-7 csirkecomb felső, "dobverő"
20 dkg csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
1 bögre hagyma zöldje vagy póréhagyma
4-5 kisebb savanyú uborka
1 kisebb sárgarépa
1-1,5 dl cocomas(kókuszkrém)
mustár
só,bors, majoranna, fokhagymasó
1 ek ecet
kacsazsír


A Csirkecomb Sztroganoff/paleosan elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát a hagyma zölddel együtt kacsazsíron megpárolom, és beleteszem a többi hozzávalót is, kivéve a cocomast és a combokat.Mikor a zöldségek már félig megpárolódtak, felengedem egy bögre vízzel és mehetnek bele a combok is. Kis lángon, fedő alatt néha megkevergetve összefőzöm.Ha már leválik a csontról, belekeverem a cocomast, ecetet.Szükség szerint pici vizet teszek még bele, hogy sok szaftja legyen.

Régebben ezt tejszínnel készítettem, de tökéletes lett cocomassal is, semmi kókuszíze nincs.
Karfiol-póré püré lesz hozzá krumplipüré helyett.Fotót találtok a paleos naplómban róla, 355. bej.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkecomb sztroganoff/paleosan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook