Rossz a táska! Mit tehetek? (tudásbázis)
:)))
Ha privátban kérdezed, nagyobb eséllyel kapsz választ :)
A bal oldalon, ha lejjebb görgetsz, randomszerűen mutat régebbi fórum- és tudásbázis-kérdéseket és szavazásokat.
Nem jöttem még rá, ennek mi haszna van az oldalon (hacsak az nem, hogy egyesek friss kérdésnek véljenek többéves dolgokat....)
A fórumindító 14 hónapja vette a táskát, és nem volt meg a számlája. Nem lett volna nagy ördöngősség ezt elolvasni.
Bár sejtem, hogy nem kapok választ, kérdezek pár dolgot:
1. Miért írsz semmitmondó hozzászólásokat napi 10-20-30 témához, úgy, hogy nem olvasod el, mi van benne?
2. Honnan ásol elő ezeréves fórumokat?
3. Valaki megkért erre? Fizetnek érte? Vagy a magad szórakoztatására csinálod?
...egy jó maszek cipész is ki tudja cserélni a cipzárt...
Az én budmil táskámon már több cipzárt is cserélt (sajnálom a táskát eldobni, mert nagyon szeretem)...persze egy iskolatáska más, de érdemes megpróbálni, ha nem kerül elő a blokk :(
A blokkot mindig el kell rakni, en meg egy par zokninal is elrakom. De gondolom ezutan elrakod.
Szerintem max valami javitohoz tudok igy csak elvinni :(
Sajnos fölösleges. Még ha meg is ismer, meg tudja is hogy nála vetted, akkor is hülye lesz kicserélni ha nem muszáj. De ha még meg is lenne a blokk, akkor is ráhúzná hogy biztosan nem rendeltetésszerűen volt használva, pl. rángatta a gyerek.
A lányomnak topgal táskája van, nem drága, nézd meg. Fél év használat után újszerű állapotú.
További ajánlott fórumok:
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Miért tiltják a barátomat tőlem amiatt mert albérletbe lakik mit tehetek nem tett senkivel rosszat
- Mit tehetek, ha 2 éves lányom rossz evő?
- Idönként fehéres, rossz szagú folyásom van. Mi okozhatja, mit tehetek?
- Mit tehetek, ha a nagylányom rosszra tanítja a kisfiam?
- Cicám hajnali rosszalkodása ellen mit tehetek?