Réteslapban sült camamber sajt recept


réteslap
camamber sajt
friss bazsalikom
fanyar lekvár
1tojás a kenéshez
A Réteslapban sült camamber sajt elkészítési módja:
A camamber sajtot akkora réteslap közepére tesszük amivel majd be tudjuk bugyolálni,a sajt tetejére teszünk 1 kanál lekvárt,és aprított bazsalikom levelet.A réteslap legalább 2réteg legyen.A sajton áthajtogatjuk a tésztát közben a felvert tojással megkenjük,majd a tetejét is kenjük.Forró sütőben a tészta pirulásáig sütjük.Tálalásnál a tetejére még 1kanál lekvár és bazsalikomlevél.
Nagyon fincsi.ÍZORGIA!Pláne vörösborral!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 43b8d0cd13, 2010. aug. 18. 19:09
A réteslapban sült camamber sajt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.