Részletre szeretnénk laptopot vásárolni.. Hol érdemes? Milyet? (beszélgetés)
de hol? ahol én vettem ott nem lehetett :S gondolom akkor nem mindegy honnan veszem. Végül is 2 év van rá és nekem mindegyik kütyüm bőven tovább húzta mint a beígért biztos élettartam. szóval nem aggódom emiatt.
az előző laptopom is 7 éves és tul.képp még műkődőképes pedig akkoriban is azt mondták h jó, ja 2-3 évig húzza majd.
részletre vetted?
és hol?:)
így van, mi sok mindent így veszünk meg, és nem kell sokat várni, 1-2 hónap alatt mindig van valahol ilyen akció, hol az egyik háztartási gépre, hol a másikra...
egyébként azt tudom, hogy a tescoban vettük, soha nem vásárolunk ott, a neten kerestünk neki gépet és ezt a típust találta a férjem, rákersett aneten, hol mennyiért van és tök véletlenül bukkant rá, hogy tescoban ez a fajta 10ezerrel olcsóbb, mint bárhol máshol és még 0%-os thm is van rá, dupla haszon volt...máshol ugyanez 115-120között volt akkor
:) ok ..
hát 100nál többet nem igazán szeretnénk rákölteni..:)
:) megköszönném ha megnézed a márkáját..
Mi is mindenképpen 0%-os THM-re vennénk kizárólag ...mert nem lenne jó ha a dupláját kéne visszafizetni..az nem éri meg:)
További ajánlott fórumok:
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Benzinmotoros fűrészt szeretnénk vásárolni fakivágáshoz. Napi 2-3 órás munkára. Komolyabb gép-jó áron! Mit javasoltok?
- Tud valaki olyan bababoltot, ahol részletre lehet gyerekülést vásárolni?
- Kamatmentes részletre komplett számítógépet + internetet lehet vásárolni?
- Tudna segíteni valaki? Klímát szeretnénk vásárolni, de nem tudjuk, hogy milyet-melyik típust.
- Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van?