Répás kevert süti recept
A Répás kevert süti hozzávalói:2 db tojás
2 dl cukor
2 dl liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál fahéj
1 teáskanál vaníliás cukor
1 teáskanál sütőpor
50 ml olaj
30 gr reszelt sárgarépa
vaj + liszt a tepsihez
50 gr durvára vágott dió
2 evőkanál cukor
A Répás kevert süti elkészítési módja:
Keverjük össze a tojásokat a cukorral,és adjuk hozzá az olajat.Vegyítsük a fűszereket a liszttel és adjuk a tojásos masszához.Adagoljuk bele a reszelt répát,és jól keverjük össze.Az egészet öntsük kivajazott lisztezett tepsibe. Keverjük össze a a diót a cukorral és hintsük meg vele a tészta tetejét.180 fokos sütőben süssük 30-40 percig.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. jún. 18. 11:13
A répás kevert süti elkészítési módja és hozzávalói.