Rendőrségi ügyekben jártas személy tudna segíteni? (tudásbázis)
"a rendőrséggel nem lehet azt játszani, hogy csak akkor érdekelsz, ha érdekemben áll"
Hát ja. Vettem észre.
Jahhhh :) Köszi, hogy elbáboztad ;))
Nem, sajnos a rendőrséggel nem lehet azt játszani, hogy csak akkor érdekelsz, ha érdekemben áll ;o))
Rendőri segítség mindenkinek jár, hogy közben a rendőr is jól jár majd , az márt más tészta.
Az ismerősödnek sem kell egy ideig kosztról gondoskodnia.
A csekk megvan?
Mert akkor fizesse be, hívja fel munkaidőben a szabálysértési előadót, hogy szeretné bevinni a befizetésről szóló csekk másolatát, hogy nehogy elvigyék Baracskára.
Ha nincs meg a csekk, akkor meg azért hívja fel, hogy kér egy másikat, amit be szeretne fizeti, fizesse be, mutassa be.
A sértettnek?? Leöltendőre??? Ha ez tavalyi ügy, lassan egy év is eltelt azóta. Meg ne próbálkozzon még egy hatósági személy megvesztegetésével is!
Valószínűleg már körözik, a legjobb amit tehet, hogy besétál a legelső kapitányságra és rendezi az ügyet.
Ha hibát követett el és az kiderült, akkor
nyilvánvaló, hogy Ő fog ráfaragni!
Kérhet segítséget, és kérjen is, ha szüksége van rá.
Akkor majd szépem kiderül, hogy kőrözik, és legalább nem kell előállítani. Mert az is pénz ám.
Mondok egy sztorit:
Pár éve a melóhelyemről ellopták a táskámat a összes létező iratommal, be is mentem a rendőrségre feljelentést tenni.
Csak és kizárólag a nevemet mondtam (tény, hogy az országban nincs más ilyen nevű), de a bemutatkozást már nem én fejeztem be, a rendőr olvasta egyből a monitorról az összes adatot, ami rám vonatkozik.
Szóval ne legyenek kételyeid a barátodat illetően, ott van a rendszerben a neve mellett, hogy tartozik.
Mire gondolsz:
"attól félve,hogy a rendőri intézkedés során még ő lesz az,aki ráfarag" ?
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Fényképezéssel valóban "ellopható" a személy lelkének egy része? Valóban lehet segíteni, vagy éppen zavarni a meditációját fényképpel?
- Nem találom a kötvényszámomat és semmilyen papíromat a Magánnyugdíjhoz. Ha személyesen bemegyek, fognak nekem segíteni?
- Jurtasátrat keresek 12-14 személyeset, tud-e v.ki segiteni, vagy van-e közöttünk mongol fórumozó?
- Van köztetek személyi edző, aki tudna segíteni?
- Tudtok ajánlani Debrecenben ingyenes ügyvédet aki hagyatéki ügyekben tud segíteni?