Rendelt már valaki Slim 'N Lift Air alakformáló fehérneműt? (beszélgetés)
sziasztok, én tegnap megvettem a Slim N Lift Aire-t XL méretben. nem megrendeltem, hanem a topshop Teréz körúti üzletében vettem meg.
Nekem csak a bézsre van szükségem, a feketét eladnám valakinek. a kettő együtt 13999 ft volt, így a feketét 7000 ft-ért adom. Személyesen Bp-en tudom odaadni. Email címem: tejcsoki@t-online.hu.
A számlát, dobozt természetesen megmutatom, hisz abból látható, hogy eredeti.
Felpróbáltam. Eredmény: egész jól tart. 86kilósan nem lettem nádszál tőle, de a ruhán keresztül nem látszódnak a hurkák...
mennyi a triumpf azt meg tudod írni?
és várom majd a tapasztalatot is:D
Privibe' kaptam egy csomó jótanácsot, így inkább T r i u m p lesz,
legnyomósabb érv (a minőség mellett)
FEL TUDOM PRÓBÁLNI!!!
Majd beszámolok!
Nekem mindig nagyon gyanús, amit ennyire reklámoznak és még drága is a tetejébe...
Régebben használtam tr... fűzőt. Kb. olyan érzés, mint amikor a 36-os lábat 35-ös cipőbe akarnánk beletuszkolni...
MELYIK PIACON, HONEY?
Erikpipi: egy diplomaosztó és egy esküvő áll előttem (szerencsére egyik sem az enyém :)
és néhány óra hosszára, HA VAN MIÉRT, kibírnám melegben is. Reméljük, nem lesz 35 fok :D
Képzeld el magad 35 fokban ruhában és alatta ezzel az alakformálóval..
Kissé meleg lenne.
Szia! Én vettem már és az én tapasztalatom az, hogy nagyon meg kell gondolni a méretet! Én eggyel nagyobbat rendeltem, de ez is szorít és ha ülök nehezen kapok levegőt benne :(
A hátránya, hogy a feneked olyan benne, mint egy nagyinak, mert egybe bugyis, viszont a has szép benne :) Én amúgy 38-as méretet hordok és fenekem picit nagyocska a 38-as ruhákhoz...kb. 40.es .. ezért kellett. De csak télen, mert tavasszal már iszonyú meleg :(
Itt a hoxán is megtalálható (jobboldalt) a reklám, alakformáló fehérnemű,
fogytam már majdnem 10 kilót, de hogy a régi nyári ruháimban még mindig látszanak a "hurkácskák" :( Tornázom tovább, de közben kacérkodom a gondolattal, hogy megrendelem ezt a "kis segítséget", de szívesen olvasnék véleményt OLYANTÓL,AKI HASZNÁLTA MÁR!
További ajánlott fórumok:
- Most milyen fehérneműt viselsz?
- Alakformáló fűző, alakformáló fehérnemű stb.
- Slim&lift alakformáló fehérnemű
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Melyik oldalon rendeltetek SlimFitet?
- Fit Slim alakformáló alsónemű tapasztalatok