Alakformáló fűző, alakformáló fehérnemű stb. (beszélgetés)
De meg kell hagyni, ez a fűző irtó szexi! ;)
Mondjuk egy forró éjszakán ideális levetni való lehet, de semmiképp se hétköznapi viselet. :) Ezt nem szabad ruhával eltakarni! ;)
köszi a válaszokat,
várom a további tapasztalatokat! :)
Nekem hasonló van, testszínű, de nem szeretem. Én sokszor hajlongok és nekem nem kényelmes.
Jobban szeretem azokat, amik rugalmasak, anyagukból adódóan követik a test vonalát.:)
Egész fűzőm is van, derék és mell alatti is.
Angliából rendeltük már 4-éve az elsőt, azóta beszereztem 10-et.
Az ár 10-60 fontig terjed, a 60-fontos az merevített teljesen, és nagyon tart, mondjuk annak zsinóros a fűző része.
Nekem több fűzőm van, szeretem őket, pedig van pocim, de eltakarja, és a derekamnak kimondottan jót tesz.
Volt olyan, hogy nem bírtam felkelni, feltonáztam magamra a fűzőt és tettem a dolgom, mikor levettem 2-3 óra múlva már nem is fájt a derekam.
szerintem ne dobj ki 4-5000-t egy látatlan fűzőért. vannak még szabók, akik készítenek fűzőt, lehet, hogy nem 4-5ezerért, de legalább rád van szabva és nem döglesz meg benne. :-D
szerintem ez a fajta fűző nem kövéreknek van kitalálva. :-(
igen, így képen nagyon szép, és bizony nekem is az tetszik benne,h hosszú.
van egy fűzőm, de az kimondott derék fűző (és jó is), csak nem elég hosszú, ez meg még a mellett is elméletileg feljebb tunningolja :)
egyet értek, h a kövérnek, közel nem úgy fog kinézni, mint a képen :)
és sajnos betegség miatt nagyon meghíztam és csak szeretném egy kicsit az oldal hájamat beljebb hozni :) talán egy kicsit egybe hozza, de ezt a fajta fűzőt nem ismerem, viszont tetszik,h egybe van.
Tudom,h baromi kényelmetlen, de inkább végig szenvesem a 3órát benne, ha csinosabb leszek tőle :)
http:// után van egy szóköz, azt vedd ki :)
különben nem lehetne betenni a linket :)
Sziasztok!
Ta próbáltatok már ilyeneket?
Első sorban egy fűző érdekelne, nekem jónak tűnik, de kiváncsi lennék személyes tapasztalatra!
http:// egyeb.vatera.hu/erotika/erotikus_fehernemu_ruhazat/szexi_fuzo/alakformalo_fuzo_tanga_4xl_raktaron_meret_gar_1586508599.html