Most milyen fehérneműt viselsz? (egyszavasok)
Elol sargat, hatul barnat.
:-DDD
Tisztat!
De nem csipkeset! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Milyen erdekes a mi nyelvunk!
Fehernemunek mondjuk, ami nem mindig feher szinu, mert a szivarvany minden szine megtalalhato darabjain.
A msik erdekesseg, amikor felszallunk a vonatra, buszra, villamosra... -pedig mi nem is tudunk szallni!
Jaj hogy egy kicsit panaszkodjak is. A multkoraban probaltam egy nekiindulassal a vonatra felmenni, a borondokkel a kezemben, sehogy sem fertem be az ajtajan! Meg egyel is korulmenyes volt! Az egyiket lent kellett hagynomm, a masikat felvinni, es lejonni a masodikert! Ferihegyen meg nem sokaig idozik a varassal a vonat! Kesobb azon toprengtem, mi lett volna ha a lejottom utan elindul? Az egyik borond fent a masik meg lent! Mindenfelekeppen bajban lettem volna! Nem tudom melyik urasagtol levetett kocsikat vett meg a MAV, de ezeken az ajtok sokkal kissebbek voltam mint a magyar gyartott regebbi szemelykocsikkal a vonatokon!
Mindjárt megnézem.
Igen. Megvan. Még rajtam.
Izgató vagy, igazán!:) <3
Az utolsó jel mi lenne?
He!???? 😄
Pénteken vettem macskás tangákat, de most azt se, mer" már volt fürdés, és amúgy is budzsi" nélkül alszom.
Amúgy nagggyon szégyenlem magam. 😊
👻
További ajánlott fórumok:
- Ki mit gondol arról, ha egy anya fehérneműt vásárol 30 éves fiának?
- Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt?
- A mai divat szerint, fehér blúz alá milyen színű fehérneműt illik felvenni?
- Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;)
- Milyen fehérneműt válasszak?
- Ki milyen fehérneműt hordjon?