Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;) (beszélgetős fórum)
Nincs!Úgy is leveszi! :)
Feltéve ha veszek fel :P
:)
de ha nagymamabugyi van rajtad,lehet, hogy nem kerül le mivel lelohasztja :(
alkalomtól függ, ha romantikus rózsaszálas pezsgőzős szép zenés, akkor nem a legideálisabb a nagymambugyi mackómintával :-D
mi a férjemmel annyira részegek voltunk, hogy kettőig nem láttunk, így azt se tudom mi volt rajta, de szerintem ő se tudja rajtam mi volt :-DDD a lényeg h lekerült :-D
Van.
Szerintem az első szeretkezéskor az a legjobb és legemlékezetesebb - ha nincs fehérnemű...
Az én párom sosem emlékezett rá, hogy mi volt rajtam.....
Persze igyekeztem "szépen" felöltözni, de csupaszon jobban érdekeltem :))))
Ez a mai napig így van, pedig már lassan 20 éve vagyunk együtt :)))
Szerintem fontos a fehérnemű is:), de persze fontosabb, hogy ki van benne :)
Egy jó fehérnemű feltudja kelteni a fantáziát:)
A páromnál ez már többször bejött ;)
:)))))) lehet van 1-2 ilyen pasi..de szerintem ők sem nagyon foglalkoznak vele...
amugy meg jó ha csini a ruci...de szerintem nincs jelentősége...mert úgy sem marad sokáig senkin :))))
"Egy nő akkor vesz fel izgazán csábos fehérneműt, mikor a szeretőjéhez vagy a nőgyógyászához megy. Mintha bármeilyket is az érdekelné..."
Ezt még régen hallottam anyukámtól, azóta is nagyon tetszik.:)
Egyébként ha ENNEK van jelentősége az első alkalommal, akkor elgondolkodtató, hogy tényleg akarok-e én egy fehérnemű-fetisisztától a továbbiakban bármit is:)
Persze legyen tiszta, ép stb.
Nekem nincs is szettem :D jaa és most döbbenek rá, csak 2 melltartóm van össz vissz :D én nem hordom :D csak trikót és tangám sincs :D lol
Amelyik pasi szeret és nem a sex a lényeg nem nézi a csomagolást ;)
Azért, ha dögös(ebb) szerintem előbb levarázslódik:D
Igazából most az jutott az eszembe, hogy a pasik is gondolkodnak ilyen dolgokon?
Pl. áll a tükör előt alsógatyákat próbálva?
"Hmmm... Most melyiket? Nem.. ezt nem.. Nem! Ezt sem.. Hűűű! Ez jól kiemeli a csomagot! IGeen! Ez lesz az!"
:D
Jó igazából arra gondoltam, hogy mi van, ha a bugyi melltartó nem azonos "családból" van? Mármint, hogy nem szett:D
..de szerintem semmi!:)))))))