Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt? (beszélgetés)
Tegnap éjjel is, csak úgy. És hatalmas sikerem volt. Anélkül is az lett volna, de most kicsit mást akartam.
Jól "látod", illetve jól gondolod! :D És ez a cél! :)
Ha megengede, megemlitenem...
ha vendegsegbe megyunk ebedre, mielott asztalhoz ulnenk, mindig az abrosz szepsege es a terites, a hatalmas csokor az asztalon, a gyonyoru etkeszlet csillogasa, ragadja meg az embert...
Talan a szep fehernemuk is hasonlo hatast valtanak ki...
Talan nem mindenkinek, de en a masik taborba tartozonak erzem magam...
Vagyis? Nem árulod el, hogy mire is gondolsz?
Oh tudod, nem szeretnek kihagyni egy kivalo alkalmat, hogy az irashoz szukseges kezeimet a zsebemben tegyem...
Nem vagyok biztos benne, hogy a torveny mennyire sulyt a bunos gondolatokert ?
Fontoljuk! Mire gondolsz? :D
No fontoljuk csak meg ezt megegyszer!
A brazil bugyiról ugyanezt gondolom. :) Meg a tangáról is. :)
Az enyémet nagyon. Minden szex....-el kapcsolatos dolog:) Ez lehet szexi mamatanga is:)
Látom, csak a te fantáziádat mozgatta meg. :)
Figyelmeztetlek benneteket, ha leveszitek, "olyanok" lesztek! :)
olyanok vagytok....na jó,feladom..))
akkor bugyit le..)
Nem fehérnemű, amit láttam, de nagyon praktikus. Olyan alsónemű, amin kívül és belül is egy-egy műpénisz van felszerelve. :)
Szerintem anyost sem, pedig mar 75 elmult es 4szeres nagyi:))))
na jó,látom Téged nem tudlak rávenni..)
Ami a bevagast illeti, a tanga szep szimmetrikusan vag be, ezert semmi bajom vele:)))) Ami nincs es soha nem lesz, az az ugynevezett brazil bugyi. Ez tanganak tul szeles, bugyinak tul keskeny, vagy a jobb oldalon vag be, vagy a bal oldalon, marha hulyen is nez ki, amellett, hogy az ember szinte mindig igazgatni akarna reflexbol.
Egyebkent csipkes culotte bugyim az van (rovidnaci-tanga), az is melegen tarthat!;)
Én szeretem is ezt a játékot, sokkal jobb, mint a homokozó. :D
Na-na hajrá az lesz az..)
Minél gyakrabban próbálok. Imádom, és mindenki!
Arra a vastag hosszú szárúra gondolsz? Amiben a nagyanyáink nyomták? Fáradt rózsaszínben és sárgában?:) Annyira vizuális vagyok:)
max duplán bevág,bár ha azt élvezed az is lehet jó..))))))
Hogy legyen mit lehúzni,az is a játék része,hát néked magyarázzam??:D
Meleg szobában minek bugyi? A feleségem is azonnal felveszi a bugyiját fürdés után, de minek? Úgyis lekerül róla, ha ágyba bújunk. :)
Olyanom nincs, de esetleg felhuzok a tanga fole egy masik tangat es talan nem fogok fazni:DDD
További ajánlott fórumok: