Rejtélyes betegség (beszélgetés)
Azért írtam én is, hogy fel kell keresni egy bőrgyógyászt, mert nekem most van a 3. alkalommal, és jelenleg immunológiai problémára gyanakszanak...
Az elsőp alkalommal utána kiderült, hgoy idegbecsípődésem volt, és ezért fájt még a bőröm is, mielőtt kialakult volna jobban, most meg mindkét lábszáramon, már 2. alkalommal egyszerre alakult ki bőr alatti kötőszövet csomósodás...
Piros bőrpír kíséretében fájdalmas csomók alakultak ki, és egyre nagyobb területet foglal el...
Most kaptam próba BCG-t a karomba, ami enyhén megpirosodott, ez a Mantoux (Mantu) vizsgálat, és a bőrgyógyász utalt be vele a Tüdőgondozóba, ahová egyébként is járok allergiás asthma miatt...
De góckuttás miatt továbbküldtek a Rheumára, és a neurológiára is...
A neurológus adjunktus is arra jutott, hogy az Ő véleménye szerint is fennálhat egy esetleges immunológiai betegség, autoimmun jelentőségű, de azrét remélem, hogy ez nem fog fennállni..
Szia!
Nálam is szokott ilyen lenni, mondjuk évente 2-3 szori rendszerességgel! Napokig tud fájni a bőröm olyankor, még én sem jöttem rá, hogy mi lehet ez! Nagyon sokszor volt már, különböző helyeken a testemen, de mint írtam elég ritkán, így soha nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, hogy dokihoz menjek vele, meg együtt lehet élni vele míg elmúlik, bár nem kellemes!
Néha akkor is előjön ha beteg (influenzás) vagyok, de nem mindig, olyankor az egész testemen fáj a bőröm!
Én is azt hallottam, hogy valami ideg-dolog lehet!
További ajánlott fórumok:
- Dominik rejtélyes eltűnése
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Mi az élet rejtélyes üzenete számunkra?
- Melyik 3 könyvcímet említették az Utazás a rejtélyes szigetre c. mozifilmben?
- Tudtok olyan sorozatokat, amik hasonlóak mint pl. a Rejtélyes igazságok, Rejtélyes városi legendák?