Mi az élet rejtélyes üzenete számunkra? (beszélgetés)
Az élet rejtélyes üzenete számodra az, amit belőle kihámozol.Ha rejtélyesnek hiszed, AZ LESZ.Ha (pld) silánynak hiszed akkor AZ LESZ.Ha mágikusnak, varázslatosnak hiszed, AZ LESZ.Ha fájdalmasnak hiszed, akkor meg AZ LESZ.
Azzá válik a kezedben, amivé alakítod.
Életed vége felé pedig visszanézheted, miket tettél , annak mi lett a következménye és életmódod "milyen rejtélyes üzenetet" hozott/tükrözött vissza.
Legyél már egy kicsit kreatívabb!
Kinek-mikor-mit válaszoltál.
De tudod te, én meg bele vagyok kicsit fáradva a hülyeségekbe.
Sokszor elfelejtem megnézni a reg. dátumot. Pedig kellene...
Nem értem, hogy aki regizik, miért írhat ki azonnal fórumot - többet is.
Az én kedvem nem megjön a portálhoz, hanem elmegy.
Annyi agyhalott topik lett az évek során. Ugyanarról 1001 új. Totál káosz. Van, amikor csak a kedvenceimbe benézek, és húzok is el. :((
És akkor itt jön az, hogy Dredd nevében válaszolt. VE, dredd, nusss, egy csomó női karakter...
Beteg.
Jaaa, most nézem, hogy mámeg kapcsolatban élő nő vagy?
Holnap mi leszel?
Biztosan lehet ezt még fokozni. Gyárts újabb és újabb karaktereket, aztán írj ki ugyanolyan fórumokat!
És még nincs vasárnap...
Érdemes a keresőt használni, van hasonló topik:
legalább ez az élőlény cuki :D
ne haragudj a címért, igazából ma kezdtem el fórumozni, nem tudtam, mit is adhatnék jelen helyzetben jobb címet :D
Szerintem ez a fórumcím értelmetlen.
Egy üzenet lehet rejtélyes. Az életnek miféle üzenete lehetne? Pláne rejtélyes.
Ja exportálni lehet életet! :DDD.
és ha úgy érzem, a szeretet egy bizonyos részen kihalt belőlem, és néha kikelni sem lenne kedvem az ágyból? és még így is hiányzik egy kicsit a magány? hogy néha egyedül legyek ?
(együtt élünk párommal, és legtöbbször ő tölt fel, mégis néha hiányzik a magány)
Élj most. Ennyi. Ne a múltban, ne a jövôben, hanem itt és most, mert holnap nem biztos, hogy megteheted.
Ja, és szeress. Attól lesz a most csodálatos, ha van szeretet benne.
Szerintem rejtélyes üzenet nincs. Üzenet az lehet, de rajtad áll, hogy odafigyelsz-e, észreveszed-e, vagy úgy mégy el mellette, mintha nem is lenne. Mert a közmondás szerint: véletlenek nincsenek.
Légy nyitott, figyelj az eseményekre, figyelj a lehetőségekre.
És főleg menj a szíved diktálta úton, akkor nagyot nem tévedhetsz.
További ajánlott fórumok:
- Dominik rejtélyes eltűnése
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Szerelem? Akarom! De miért olyan fontos számunkra?
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Közös vagy külön kassza volna jobb számunkra?