Régi típusú Tommie Tippie használt pelenka tárolóba hogyan lehet beletenni az utántöltő zacskókat? (tudásbázis)
2. 79d1943975
2008. nov. 18. 15:03
kedves anyukák! vásároltam egy használt, régebbi tipusu (sárga) pelenka tároló kukát. vettem hozzá a bele való utántöltő zacskót is. felhivták a figyelmem a boltban, hogy a régi tipushoz úgy tudom bele tenni a zacskót, hogyha a kék kerek műanyagot kiveszem. hát se igy, se úgy, nem tudjuk össze rakni. hol széttépi a zacskót, hol nem csinál semmit. tud valaki segiteni?
1. 79d1943975
2008. nov. 18. 15:01
Akinek van Tommie Tippie használt pelenka tárolója, segitene?
További ajánlott fórumok:
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?
- Lányok, asszonyok segítsetek! Mikor kell zselatint beletenni a kocsonyába?
- Kb. hány képet tudsz készíteni egy-egy alkalommal a digitgépes utántöltős elemekkel?
- Ha töltött burgonyát szeretnék csinálni, nyersen kell beletenni a darált húst a krumplikba, vagy már pörköltösen megfőzve?
- Mi a tapasztalatotok az utángyártott (nem utántöltött) tintapatron és az eredeti között?
- A nyomtatónkba beszáradt a - természetesen utántöltött - festék, mit lehet ezzel csinálni?