Kb. hány képet tudsz készíteni egy-egy alkalommal a digitgépes utántöltős elemekkel? (tudásbázis kérdés)
hát ilyet én is tapasztaltam, a régi fényképezőm az eldobhatós elemet volt hajlandó csak fogyasztani.
Az akku-val pillanatok alatt lemerült.
De a mostani fényképezőm szerencsére ki van békülve az aksi-val is.
ja ha áll a polcon akkor még 1 hónapig is tudod használni :DD nekem július vége óta ott áll és még nem merület le :)
De ha egész nap használnád nem hiszem hogy olyan sokáig bírná :)
Több száz képet lehet.
Hetekig áll a polcon a gépem, közben készítgetem a képeket, törlök és vissza is nézem.
Lidl aksi van benne.
én most vettem ilyet nyaralásra 4 nap után kellett újra töltenem. addig csináltam 400 képet, amiből aztán töröltünk is ki, meg sokszor visszanézegetttük.
De a 8000 kicsit sok... ahhoz jó kis memóriakártya is kéne... hogy egy fényképezőre annyi ráférjen. ezekre az újabb digi gyári memóriakártyákra 1500 kép fér fel.
attól függ hány megapixeles képeket készít a gép.
és persze az elem minőségétől is függ, mennyire van már elhasználva.
egy használat az újabb töltésig 3-4 nap. és 300-400 képet tutti tudsz vele csinálni.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?